Forrás: RTL Klub

Niki egy hónapja vesz részt testőrképzésen.

A topless dj-t már többször zaklatták egy-egy fellépés után, ezért azt gondolta, legegyszerűbb ha saját testőreként védi meg magát. A csapatban van aerobic-okatató és rendőr is, így egy dj. már nem is keltett feltűnést.

-Szerintem teljesen független, hogy ki, mivel foglalkozik. Van közöttük, aki volt már katona. Én nem voltam katona, úgyhogy így állunk egymáshoz. A nulláról kezdünk, úgyhogy semmi kifogásuk nem volt a lányok ellen – mondja Niki.

Niki hetente háromszor találkozik társaival. Az elméleti órákat természetesen a gyakorlat követi. Az órarendben boksz, önvédelem, tűzszerészet, lövészet szerepel. Niki családjának legnagyobb bánatára.

– Az édesapám félt engem, főleg a lövészettől meg a tűzszerészet miatt. De nem robbanunk fel és nem lesz éles az egész gyakorlat. A barátom viszont szeretne eljönni egy ilyen gyakorlatra.

A fiatalember egyelőre csak otthon edz, Niki ugyanis rajta gyakorolja a lefegyverezést. Kell is tanulnia, hiszen a fejébe vette, hogy profi lesz, és hírességeket véd majd.

– Talán egy miniszterelnököt. Ha lesz felkérés és lediplomázom – mert diploma kell hozzá – , akkor szívesen védek védett személyt. Nem Izraelben – azért nem mennék ki, hogy meghaljak -, de itthon bármikor.

Fő a fokozatosság. Hazánk újdonsült testőrnője elsősorban tehát magát szeretné megvédeni, utána jöhetnek azok, akik fizetnek is a lány szolgáltatásaiért.

– A barátaimat megvédeném és hát aki fizet, meg mit tudom én. Az életemmel játszom, meg kell fizetni. Van ennek is egy ára.

A topless-dj októberi vizsgája után ismét iskolapadba ül. A testőrködés után pénzügyet tanul majd, végül is egy drága nő lesz.

Comments are closed.