Forrás: Stop!

Zentai után ismét háborús bűnös után kutatnak Ausztráliában Időpont: 2005-08-04 08:54:26

Újabb Ausztráliában élő háborús bűnös után nyomoz a Simon Wiesenthal Központ, közölte egy perth-i internetes portál.

A második világháborús bűnösök felkutatásával foglalkozó Los Angeles-i szervezet két nappal azután kapott híreket egy gyanúsítottról, hogy az ausztrál nagyvárosban letartóztatták az egy budapesti zsidó fiatalember meggyilkolásával vádolt Charles Zentait- írja a MR.

A Wiesenthal-központ vezetője Efraim Zuroff kijelentette: bár még folyik az adategyeztetés, az már világos, hogy nem zárult le a holokauszt áldozatainak igazságkeresése.

Stop!

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51