Forrás: UNO

A roma holokauszt az egész nemzet tragédiája; nem csupán a romák ügye, hanem mindannyiunké – közölte az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium sajtóirodája a 61. évforduló alkalmából kedden az MTI-vel.

„A demokratikus magyar társadalmat, közös jövőnket a másság tiszteletére, egymás kölcsönös megbecsülésére kell alapoznunk” – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A sajtóiroda elengedhetetlenül fontosnak nevezte a toleranciára és a partnerségre, szolidaritásra épülő, a kisebbségi csoportjait megbecsülő modern, 21. századi demokratikus magyar társadalom számára, hogy soha ne feledjük a holokauszt borzalmait. (MTI)

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51