Forrás: Híradó

A Fidesz szóvivője Újhelyi István nyilatkozatára reagált

MSZP: Orbán szélkakas politikát folytat

Révész Máriusz szerint az MSZP az elmúlt 15 év legaljasabb, legszégyenteljesebb negatív kampányát indította el az elmúlt hetekben, ami egy évig fog tartani.

A Fidesz szóvivője Újhelyi István nyilatkozatára reagált, amelyben a szocialista párt alelnöke úgy vélte: Orbán Viktor Fidesz-elnök vasárnapi televíziós interjújában „a haszonleső, elvek nélküli, szélkakas politika” nyilvánult meg.

A Fidesz szóvivője elmondta: „Könnyű lenne frappánsan azt válaszolni, hogy Újhelyi Istvánnak két napig kellett gondolkodnia azon, milyen mondvacsinált ürüggyel kössön bele a Fidesz elnökébe. Sajnos azonban ennél többről van szó”.

Révész Máriusz úgy fogalmazott: a szocialisták „a hatalom elvesztésétől való félelmükben semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, még a legocsmányabb rágalmaktól sem. Minden alkalmat megragadnak, hogy bemocskolják politikai riválisukat”.

A szóvivő szerint az ügyben a legszomorúbb az, hogy „demokratának tartja magát egy olyan ember, aki minden alap nélkül antiszemitizmussal vádolja meg egy embertársát”. „Antiszemitizmussal megvádolni valakit pedig éppen olyan bűn, mint antiszemitának lenni” – fűzte hozzá a közleményben.

hirado.hu/MTI

Comments are closed.