hírek

sofar, 2005. június 06. 22:33  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Munkatársunktól, 2005. június 7. 00:00

‘Pomázwood’ még az idén

A műtermek hamarosan tető alá kerülnek, így még az idén átadhatják Közép-Európa eddigi legnagyobb filmstúdióját Pomázon – mondta Szabados Róbert, Kanadából visszatért üzletember, ‘Pomázwood’ magánberuházója az MTI-nek hétfőn. A 35 ezer négyzetméteren, összesen hárommilliárd forintból megvalósuló filmgyárat 15 ezer négyzetméternyi épület alkotja majd. A területen egy 1500 és egy 2270 négyzetméteres műterem kap helyet; ezek mellett irodákat, raktárat, díszletkészítő üzemet, öltözőket építenek. (MTI)

Július végéig nyitva a Modernizmus kiállítás

A Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja jelenlegi kiállításának nyitva tartását. A Modernizmus 2. Fejezetek a 2 világháború közötti magyar képzőművészeti progresszióból című tárlat 2005. július 31-ig látogatható. (Munkatársunktól)

Szinopszispályázat a fiatal magyar filmért

Mai, Magyarországon játszódó történetek szinopszisait várja a fiatal magyar film megteremtése érdekében a Hunnia Filmstúdió és az RTL Klub. Az Adj egy történetet címmel meghirdetett közös pályázatra magyar és határon túli magyar alkotók ötleteit várják. (MTI)

Comments are closed.