Forrás: Index

Hamász-tagok palesztin rendőröket sebesítettek meg

május 18. 23:49

[MTI]

Palesztin rendőröket sebesítettek meg a radikális Hamász mozgalom fegyveresei szerda este a Gázai övezetben. Az esetről a palesztin belügyminisztérium számolt be, hozzátéve, hogy az eddig szinte páratlannak számító incidens Hán Junisz palesztin város közvetlen közelében zajlott le. Előzőleg a palesztin rendőrök kísérletet tettek arra, hogy aknavetőkkel akadályozzák meg a Hamász aktivistáit a környező izraeli telepek támadásában.

Ariel Saron izraeli miniszterelnök és Saul Mofaz védelmi miniszter szerda este felszólította a palesztin vezetést: haladéktalanul akadályozza meg a Hamász által indított támadásokat. Értesülések szerint az izraeli hadsereg nagyobb offenzívára készül, amennyiben a Palesztin Hatóság nem képes elejét venni a radikális palesztin mozgalom fegyveres akcióinak. Palesztin rendőröket sebesítettek meg a radikális Hamász mozgalom fegyveresei szerda este a Gázai övezetben. Az esetről a palesztin belügyminisztérium számolt be, hozzátéve, hogy az eddig szinte páratlannak számító incidens Hán Junisz palesztin város közvetlen közelében zajlott le. Előzőleg a palesztin rendőrök kísérletet tettek arra, hogy aknavetőkkel akadályozzák meg a Hamász aktivistáit a környező izraeli telepek támadásában.

Ariel Saron izraeli miniszterelnök és Saul Mofaz védelmi miniszter szerda este felszólította a palesztin vezetést: haladéktalanul akadályozza meg a Hamász által indított támadásokat. Értesülések szerint az izraeli hadsereg nagyobb offenzívára készül, amennyiben a Palesztin Hatóság nem képes elejét venni a radikális palesztin mozgalom fegyveres akcióinak.

Comments are closed.