hírek

sofar, 2005. május 12. 22:48  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Munkatársunktól, 2005. május 13. 00:00

Malcolm Glazer, a Tampa Bay Buccaneers amerikaifutball-csapat tulajdonosa újabb, 28,7 százalékos részesedést szerzett a Manchester United labdarúgóklubot működtető gazdasági társaságban, így – a már meglévő 28,11 százaléknak köszönhetően – az MU többségi tulajdonosa lett. (Manchester)

Átvette a vezetést a Giro d”Italia kerékpáros körverseny összetett viadalán az olasz Danilo di Luca, aki megnyerte az ötödik szakaszt. (Aquila)

Egyenes kieséses szakasz az A csoportos jégkorong-világbajnokságon: Kanada-Szlovákia 5:4, Csehország-Egyesült Államok 2:2, büntetőkkel 1:0.

Nemzetközi férfi teniszverseny nyolcaddöntőjében: Chela (argentin)-Henman (brit) 3:6, 6:4, 6:2; Davigyenko (orosz)- Ferrero (spanyol) 3:6, 6:2, 6:1; Federer (svájci)-Robredo (spanyol) 6:2, 6:3. (Hamburg)

Ma rendezik a női asztalitenisz BEK-döntő első mérkőzését a címvédő német Langweid és a Statisztika csapata között. (Langweid)

Rájátszás a legjobb négy között az amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti-főcsoportjában: Detroit Pistons-Indiana Pacers 83:92. A Nyugati főcsoportban: Phoenix Suns-Dallas Mavericks 106:108. Mindkét párharc 1:1-re áll. (New York)

Támogatja Joseph Blatter FIFA-elnök Lennart Johansson UEFA-elöljáró ötletét, hogy a következő évadban a Liverpool futballcsapata szerepelhessen a BL-ben, ha május 25-én nyer a Milan elleni döntőn. (Zürich)

Nyitány a nemzetközi sakktornán: Adams (angol)-Polgár Judit döntetlen. (Szófia)

Tizenegyespárbaj – és két, egyaránt gól nélküli döntetlen – után a Betis futballcsapata jutott a spanyol kupadöntőbe a Bilbaóval szemben. – Del Horno, a Bilbao védője a nyáron várhatóan a Chelsea együtteséhez szerződik. (Bilbao)

Döntő a török labdarúgókupában: Galatasaray-Fenerbahcse 5-1. (Isztambul)

“Nem tudom elképzelni, hogy Michaelnek sikerülne a címvédés” – nyilatkozta hétszeres Forma-1-es világbajnok testvére esélyeiről Ralf Schumacher. (Berlin)

Eredmények a hazai férfi tenisz Grand Prix-sorozat hódmezővásárhelyi tornájának nyolcaddöntőjében: Kiss-Levy (izraeli) 7:6, 6:4; Bardóczky- Csikladze (grúz) 6:3, 6:2; Troicki (Szerbia és Montenegró-i)-Balázs 6:2, 7:6.

Elődöntő a női kosárlabda NB I-ben: Szeged-Sopron 64:74. A győztes 2:0-ra nyerte a párharcot.

Comments are closed.