Forrás: Demokrata

A www.slovakia.org önmagát mint a Szlovák Köztársasághoz vezető internetes oldalt hirdeti. A ‘szlovák történelem’-re kattintva a következő tartalommal találkozhatunk: ‘Magyar etnikai tisztogatás, azaz Magyarizáció. Az Osztrák-Magyar Monarchia alatt elkövetett etnikai tisztogatások okozta sebeknek gyógyulniuk kell. A szlovákok sosem felejtik el, és nem is felejthetik el korábbi uraik, a magyarok által ellenük elkövetett kulturális genocídiumot.’

Magyar etnikai tisztogatás (Magyarizáció)

Az Osztrák-Magyar Monarchia alatt elkövetett etnikai tisztogatások okozta sebeknek gyógyulniuk kell. A szlovákok sosem felejtik el, és nem is felejthetik el korábbi uraik, a magyarok által ellenük elkövetett kultúrális genocídiumot.

(‘Hungarian Ethnic Cleansing (Magyarization)

The scars from ethnic cleansing on the part of the Hungarians in the Austro-Hungarian Empire have yet to heal. Slovaks can never forget, and must never forget, the cultural genocide precipitated by their former masters, the Magyars (Hungarians).)

De akinek még van türelme és idege, az a

http://www.slovakia.org/history-magyarization.htm -re klikkelve elolvashatja a szlovákok által a Holocausthoz hasonlított szlovák exodus teljes történetét. Továbbá azt is megtudhatjuk, hogy a magyarok ezer éven keresztül bitorolták az ősi szlovák földet, és a szlovákokat magyar nevek viselésére kényszerítették. Iskoláikban megtiltották a szlovák kultúrális hagyományok ápolását és a szlovák nyelv használatát. Végkifejletként azt is megtudjuk, hogy a magyarok amúgy Holokauszt tagadók és a szlovákok ellen elkövetett etnikai tisztogatást és kultúrális genocídiumot is letagadják. Szerencsére az utolsó mondatban az írást névtelenül fogalmazó nemes szlovák úr, illetve hölgy esélyt lát ennek a förtelmes magyar népnek a megtérésére: ‘A számos etnikummal csak akkor fog tudni a magyar nép együtt élni, ha szembenéz a magyar múltban elkövetett horrorral.’

Bővebben tehát:

http://www.slovakia.org/history-magyarization.htm

És most kezdjünk el azon gondolkodni, hol is rontottuk el. Magyarország körül új történelmet írnak Romániában és Szlovákiában, és a magyar tudományos élet és a balliberális elit pedig szinte sóvárgó élvezettel figyeli szó nélkül, hogy bárki, akárki kedvére alázza porig kultúránkat, hagyományainkat és történelmi vívmányainkat és orozza el tőlünk a magyar kultúra csodálatos eredményeit. Elvették a fél címerünket, Tokaj már nem csak a miénk, veszélyben a magyar pálinka is és lassan a Szent Koronánk is sorra kerül, míg a lista csak bővül…Mielött szomszédaink ráébrednek, hogy valójában Budapest a fővárosuk, csak egyet tehetünk, fogjunk össze, mert összetartozunk! Ébredj Magyar! Ébredj nemzeti politika!

Comments are closed.