Forrás: Tűsarok

Ki lopta el Boris Becker spermáját, miért tapos bogarak közt Paris Hilton? Megtudható eheti Tűpárna-díjasainktól. De arról is értesülhetünk mennyire gender érzékeny Tótumfaktum Pulitzer Árpi, mennyire álszent Bakáts Tibor Sunnyogó és milyen nagy nemzeti kan Koncz Gábor. Itt az egész konda.

Tűpárna rovatunkban a hímsovén, patriarchális szemléletű vagy egyszerűen bunkó kiszólásokat és fordulatokat gyűjtjük egy helyre. De – mint ahogy az alábbi idézetek is mutatják – a női újságírás csiszolatlan gyémátjait is ide gyűjtjük. Gombostűvégre tűzzük a médiában, a reklámokban, a politikusi és a köznyelvben hemzsegő tapintatlanságokat, esetlen megfogalmazásokat és korszerűtlen gondolatokat. Véleményed, saját gyűjtésed kíváncsian várjuk a szerkesztőség címére vagy a reklám, média, köznyelv topikba.

Paris Hilton – Bogarak közt taposParis Hilton eddig is nagyon híres volt: most azonban komolyan meg is dolgozik a híréért. Meztelen lábbal kellett a bogarak között taposnia a szépségnek.

2005. április 29.

A gazdag örökösnő a Viasztestek című horrorfilm forgatásán

Folyamatosan csipkelődnek, együtt főzőcskéznek, és ha véletlenül nem értenek valamiben egyet, akkor sem válnak el haraggal. Pécsi Ildikó és Pártos Csilla kapcsolata nem a szokványos anyós-meny, sokkal inkább anya-lánya viszony. „Már amikor először találkoztunk, arra gondoltam, milyen jó lenne nekem Csillus menynek. Hálás vagyok Csilla édesanyjának, hogy egy olyan kislányt nevelt, aki boldoggá tudja tenni a fiamat.” – mondja menyéről Pécsi Ildikó.

2005. április 29.

Meglepetés

A film érdekesége, hogy Mónikát nem csak új környezetben, de új hajszínnel is láthatjuk. A vörös színek ismét reneszánszukat élik, hiszen a mai modern nő erőteljes, ragyogóan élénk színekkel próbálja tükrözni színes egyéniségét.”

2005 május

Hódítson vörös hajjal! – Erdélyi Mónika Garnier promóció – Sztárok magazin

A házkutatás során az anyja is kijelentette, hogy maga is neonáci és gyűlöli a zsidókat.

2005. május 5., csütörtök 18:18

Index/MTI

Három argentin hegymászónő indult el az első, kizárólag nőkből álló csapattal, hogy beteljesítse minden alpinista álmát, és meghódítsa a Himalája több, mint 8000 méteres csúcsát. A három hölgyből csak egy hajadon, egyikük pedig épp múlt szombaton kötött házasságot.

2005. április 30.

Spicy Press Hírügynökség

Jermakova, az állítólagos spermarabló

Becker életrajzi könyvében így emlékszik a történtekre: 1999-ben nem jutott a legjobb nyolc közé Wimbledonban, majd hosszan veszekedett akkor hét hónapos terhes feleségével, akire a végén rájöttek a szülési fájdalmak. Barbarát kórházba kellett vinni, Boris pedig egy japán étterem bárjában múlatta az időt. Ott látta meg Jermakovát, akivel néhány perces beszélgetés után orális szexre került sor a mosdóban. Becker szerint Jermakova gyakorlatilag elrabolta a spermáját, amit az aktus után beültettek a nő méhébe az orosz maffia segítségével, amelynek tagjai pénzt akartak kicsalni a sztártól.

2005. április 26.

Balerinának tanul Boris Becker spermarablásból született lánya

Sokat ígérő cím egy új illatkreációnak: Love in Paris. Ha te is kedveled a sallangoktól mentes, nőies dolgokat, akkor ez a rafináltan visszafogott illat a te szívedbe is belophatja magát. (…) Hatalmába kerített az ellenállhatatlan vágy, hogy végre magamra fújjak egy kicsit az üvegcse csábító tartalmából. (…) Kedves hölgyeim, azt azért könnyű belátni, hogy minden külső jegy csak akkor vizsgázik jól egy nő kelléktárában, ha az elnyeri az ellenkező nem – főként pedig a párunk – tetszését. Egy 30 ml-es parfüm javasolt fogasztói ára 9.390 forint. Ha sajnálsz ennyit kiadni érte, szerintem nyugodtan fűzd meg érte a pasid. Hidd el, megéri!

2005. április 27.

Nők Lapja Cafe tanácsadója egy új parfümről

Így találtak egymásra. Egy útkereső, sodródó lány, aki belekapaszkodik valakibe, mert biztonságra vágyik. És egy tapasztalt férfi, aki bizonytalanul, de kíváncsan nyújtja a kezét.

2005. május

Meddig tart? – Anikó és Viktor riport, Sztárok

Beszélgetni szintén jó vele, mert akkor is őszinte és sallangmentes, ha saját magáról van szó….

– Nem tudtam elfogadni a papi nőtlenséget, ostobaságnak tartottam és tartom ma is. A házasság számomra szentség, szerintem ezt nehezebb megtartani, mint a cölibátust. Mondhatnám: a családot választottam keresztemnek…

– Igen, de, mint mondtam én szeretek, pontosabban szerettem kezdeményezni. Abban a nőben, aki felkínálja magát, van valami visszataszító…

– Mi az, ami kimaradt még? Talán egy fekete nő! De amíg él az ember, ez még pótolható.

2005. május

A házasság: szentség! – Interjú Bakáts Tibor Settenkedővel – Sztárok

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, hagyni kell, hogy mások is észrevegyék.

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, az anyukánknak is el kell fogadnia a létezésüket.

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, vannak esetek, amikor nincs szükségünk külső segítségre.

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, jusson eszünkbe néha, hogy nők vagyunk.

Tanulság: ahhoz hogy szeressük a mellünket, öltöztessük néha szép fehérneműbe.

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, ne törődjünk a divattal.

Tanulság: ahhoz, hogy szeressük a mellünket, ne nézzük sokat a Fashion TV-t, mert még komplexusaink lesznek.

2005. április

Az ELLE tanmeséi arról, hogyan szeressük meg legnőiesebb testrészünket.

Egyedül él egy Pest környéki kisvárosban, mégsem magányos. Hat-nyolc barátnője van, ám a hölgyek nem maradhatnak éjszakára. Nem vágyik szerelemre, nagyapaságra sem és nem hisz Istenben, csak a tisztességben és a tehetségben. Egyesek számára talán furcsa az értékrend, amit képvisel, de kétségtelenül őszinte és szavahihető ember. Éppen ezért rendkívül meg kell becsülni, mert nagyon kevés van ma a Koncz Gáborokból.”

2005. május

Mindegyik szeretőmnek jut belőlem havonta egy este – interjú Koncz Gábor színésszel – Sztárok

A következő rövidke teszt segít annak eldöntésében, hogy ön valójában szereti-e a férfiakat vagy sem.

A Blikk férfigyűlöletet mérő tesztje

Vezető nő – többfelé figyel

A nőnek, miközben bevásárol, végig kell gondolnia mit főz, közben pedig arra is figyelnie kell, hogy időben érjen az óvodába, és hogy vajon a hétvégi programokhoz nem kell-e már előre valamit elkészítenie.

2005. április 29.

A Nők Lapja Café: Tűsarok a gázpedálon című, autóvezetésről szóló cikke amellett érvel, hogy a nők képesek egyszerre többfelé figyelni.

Őrizetbe vették az ujjazó nőt – Őrizetbe vették azt a nőt, aki egy emberi ujjat talált pár hete a chilijében egy kaliforniai gyorsétteremben és jókorát okádott tőle.

2005. április 25.

Uno Hírek

A katolikus egyház úgy viselkedik, mint egy buta kislány: osztja jobbra-balra a pofont, de ha egyszer visszaütnek, akkor jön a sipogás, hogy itt megvertek egy nőt.

2005. április 20.

Tóta W. Árpád – ezúttal a pápa merchandiséről

Tűpárna fórum

Írd meg véleményed te is a Tűsarok reklám, média, köznyelv topikjában!

Szakemberek szerint lezárult az az időszak, amikor a nők nem értettek a számítógépekhez és az internethez, a jövőben egyre több nő fog böngészni a világhálón. (…) Elemzők szerint azáltal, hogy egyre több nő ül le a számítógép elé és szörföl a világhálón, akaratlanul is hozzájárulnak ahhoz, hogy változzanak az interneten megjelenő tartalmak. A felmérések szerint a gyengébb nem képviselői – csakúgy, mint az életben – többet vásárolnak, több pénzt szeretnek költeni a világhálón, mint a férfiak. Emiatt egyre inkább előtérbe kerülhet a követező években az internet gazdasági szerepe, nőhet az online boltok száma, míg ezzel párhuzamosan némileg háttérbe szorulhat a világháló kulturális, kommunikációs és szórakoztatási szerepe.

2005. április 15.

SG – Informatikai és Tudományos Hírmagazin

Comments are closed.