Forrás: Népszava

Ismét előállította a rendőrség Bácsfi Diánát. A magát hungaristának valló Magyar Jövő Csoport vezetőjét karlendítés és fasiszta jellegű kifejezés használata miatt őrizetbe vették és kedden bíróság elé állítják.

Karlendítés és fasiszta jellegű kifejezés használata miatt a rendőrség egy rendezvényről garázdaság szabálysértése miatt előállította és szabálysértési őrizetbe vette Bácsfi Diánát – közölte Bálint Gabriella, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség által következetesen B. Boglár Diánának nevezett Bácsfi Diána szombaton a Citadella-sétányon tartott a rendőrség által előzetesen tudomásul vett rendezvényt, amelyről a XI. kerületi rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának beosztottai előállították.

Bálint Gabriella, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy Bácsfit kedden bíróság elé állítják. Bácsfi Dianát a közelmúltban az ELTE másodfokon is eltiltotta az intézményben tanulmányai folytatásától. A magát hungaristának valló Magyar Jövő Csoport vezetőjét korábban rendzavarás miatt kétszer elzárással sújtották.

NÉPSZAVA Online

Comments are closed.