Forrás: SG

FŐOLDALIT/TECHHARDVERTUDOMÁNYJÁTÉKMOBILDIGICAMFILMLETÖLTÉSÁLLÁSAPRÓHIRDETÉS (51 új) ÁRUHÁZ TÁRHELY

fórum | tartalom | saját fórum | hírdoboz | RSS | médiaajánlat | impresszum

Hírlevél:

Cikkek Fórum Letöltések Kedvencek — Szótárak Angol-magyar Magyar-angol Német-magyar Magyar-német — Keresők Google Yahoo Altavista

Szolgáltatások

Nyomtatás

Elküldés e-mailben

Cikkek a rovatból

ˇ Budapest népszerű a mobilkutatók körében

ˇ LG mobiltelefon-gyár épül Lengyelországban

ˇ Felére csökkent a Sony Ericsson nyeresége

ˇ 1 Ft-os percdíj a TELE2 első születésnapján

ˇ Vírusirtónak álcázza magát az új mobil trójai

ˇ Kivonul az európai mobilpiacról a Mitsubishi

ˇ Percenkénti 5 Ft-os internet a Matávtól

ˇ Új vezetés a Telekom Montenegro élén

FőoldalTávközlés

Budapest népszerű a mobilkutatók körében

2005. április 18. 14:11, Hétfő – Forrás: SG.hu

Újabb nemzetközi konferencia az MTA és a T Mobile közös kutatási programjának legújabb eredményeiről.

Hirdetés

Milyen hatással van az új multimédiás mobilkommunikáció és maga a mobiltelefónia a családokra, a gyermekekre? Miként lehet-lesz részese a tanulásnak a mobiltelefon és mit tanulnak a fiatalok felfedezve a képek, mozgóképek új lehetőségeit? Az elmúlt hónapokban többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ az MTA Filozófiai Kutatóintézetének nemzetközi viszonylatban is egyedülálló, a T Mobile-lal közös nemzetközi kutatási programja. A legújabb eredményeket a világ 24 országából érkező kutatók április végén budapesti konferenciájukon ismertetik.

A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete és a T Mobile ötödik éve folyó közös interdiszciplináris társadalomtudományi kutatásának keretében „Kép, gondolat és tudás a mobilkorban” címmel 2005. április 28. és 30. között újabb nemzetközi konferenciára kerül sor. A tudományos fórum a mobilkommunikációs kutatás világtalálkozója lesz, hiszen az USA-tól és Kanadától Japánig, Tajvanig és a Fülöp-szigetekig, Dél-Afrikától Cipruson és Máltán át Dániáig és Finnországig, Németországtól Ausztrián, Magyarországon és Románián át Izraelig 24 ország képviselői ismertetik legújabb eredményeiket.

Az évek óta egyre jelentősebb nemzetközi érdeklődés mellett zajló kutatási programnak és a most már negyedik kötettel jelentkező angol nyelvű könyvsorozatnak köszönhetően Budapest mára a mobiltársadalom-kutatás fővárosává vált.

Comments are closed.