Forrás: RTL Klub

A ValóVilág első részében tűnt fel, azóta újságíróként dolgozik – most pedig majdnem világsztár lett belőle.

Ági a világ egyik leghíresebb zenei csatornájának válogatásán vett rész.

– Eddig még soha nem fordult elő, hogy az MTV nyílt castingot tartott volna – mondta el Ági. – Be lehetett menni az utcáról, igaz, nem kapott túl nagy nyilvánosságot a dolog. Romániában, Szlovákiában, Csehországba, és Izraelben sokkal többet foglalkoztak ezzel, Magyarországon annyira titokban maradt, hogy végül hetvenen jelentkeztek. Két fordulón estünk túl, és ketten mehettünk aztán Prágába, Drienkó Edit és én.

Prágában a lányok aztán találkoztak az zenecsatorna munkatársaival, velük dolgoztak egy héten keresztül. Természetesen minden feladatot angolul kellett megoldaniuk – felkonferálni, tömeget vezényelni, bizonyítani szónoki kvalitásaikat, interjút készíteni.

– Nagyon furcsa érzés volt, mikor kimentünk az utcára egy logós mikrofonnal – azonnal tömeg lett körülöttünk. De nem csak ez volt hihetetlen élmény, hanem a munkatársak is, mindenki kedves, segítőkész, nyitott volt. A tíz beválasztott emberből nyolc simán megállná a helyét. Szerintem Edit volt az egyik legjobb. Csütörtökön az egyik híres VJ hirdette ki, hogy az izraeli versenyző győzött.

Ági nem lepődött meg az eredményen, nem számított rá, hogy ő lesz a befutó. Az élmény mindenesetre felejthetetlen volt, rengeteget tanult. Ez visszaigazolást jelentett számára, hogy valóban van valami a személyiségében, ami megfogja az embereket. Büszke is magára, hiszen a verseny ideje alatt mandulagyulladást kapott, sok feladatot 30 fokos lázzal csinálta végig.

– Most már tudom, hiszen vérbeli profiktól hallottam, hogy jó műsorvezető kvalitásaim vannak. Még az is megeshet, hogy egyszer csak felhívnak egy állásajánlattal. Szívesen lennék műsorvezető, akár külföldön, akár itthon.

Comments are closed.