Forrás: Demokrata

Katona Béla őszinte ember. A szocialista politikus a minap ezt találta mondani: “Az a politikus, aki hatalomvágyból hazug állításokkal tudatosan rontja az ország hitelét itthon és külföldön, aki nem ismeri el sokmillió magyar ember szorgalmas munkájának eredményét, aki aljas módon elveszi az emberek jobb életbe vetett hitét, az hazaáruló’.

Mélységesen egyetértünk Katona Bélával. Magunk is számtalan alkalommal rámutattunk már e magatartás gyalázatos voltára. Ugyanakkor értetlenül állunk az előtt, hogy a képviselő úr mégis egy hazaáruló párt tagja. Hiszen a polgári kormány idején a ‘Magyar’ Szocialista Párt prominensei az SZDSZ-esekkel és sleppjükkel karöltve szaladgáltak külföldre, ahol azt híresztelték, hogy Magyarországon veszélyben van a demokrácia, tombol az antiszemitizmus, üldözik a cigányokat. Valószínűleg Katona Béla is emlékszik még a zámolyi cigányok ügyére, amely miatt az akkor Chirac francia elnöknek lihegve és csöpögő nyállal köszönetet mondó hazaárulók utóbb kénytelenek voltak – rájuk nem jellemzően – önkritikát gyakorolni. Az Orbán-fóbiájának centrifugális erejétől egészen Brüsszelig perdült szocialista Kovács Lászlótól származik a ‘meg kell tanulni kicsinek lenni’ szemlélet, amely bizony ‘aljas módon elveszi az emberek jobb életbe vetett hitét.’ Akárcsak az elszakított magyarok elleni szociális alapú, hazugságokra alapozott uszítás.

Schmitt Pálnak igaza volt, amikor nemzetárulásnak minősítette a ‘kormány’ tevékenységét, és Katona Bélának is, amikor tömören összefoglalta a ‘Magyar’ Szocialista Párt és a hasonszőrű szervezetek lényegét. S ha komolyan gondolta, amit mondott, mostantól kezdve minden erejével azon kell dolgozzon, hogy ez a magatartás eltűnjön a közéletből. Harcra fel, képviselő úr!

Ágoston Balázs

Comments are closed.