Forrás: Stop!

Ki ne álmodott volna arról, hogy hirtelen, valami varázslat segítségével a Távol-Keleten találja magát, és ott, ha csak egy néhány pillanatra is, de elmerül az illatok, a színek és az érzéki gyönyörök paradicsomában?

A távol-keleti nők világszerte híresek arról, ahogy képesek partnerüket a szerelem mágiájában részesíteni. A gyerekek – akár fiúk, akár lányok – már egészen fiatal koruktól tanulják, hogyan hosszabbíthatják meg az életet a gyönyörök segítségével, hogyan tudnak maguk körül nyugodt meleg légkört létrehozni, és pihenni. A keleti lányok szexuális nevelése már igen fiatal korban megkezdődik. Korán meg kell tanulniuk szeretni és megtartatni a számukra kiválasztott férfit.

A férfiak vágyainak ismerete elengedhetetlen feltétel. Egy mosolygós és mindig vidám nő, egy jó vacsora, az hogy kiszabadulhasson a napi munka közegéből, a hobbijának szentelhesse magát és mindenekelőtt egy jót szeretkezhessen. A keleti nő önbizalmat tud adni partnerének. Kedves, mindazonáltal visszahúzódó és mindig készséges jelenléte biztosítja párja számára az elégedettséget és magbiztosságot szexuális téren is.

Nekünk, európai nőknek súlyos terhektől: zsidó-keresztény kultúránk által ránk hagyományozott félelmeinktől , gátlásainktól és előítéleteinktől kell első lépésben megszabadulnunk. A távol-keleti nők jelleme alapvetően nem különbözik sokban a miénktől. Mint minden nő, ők is hűséget várnak, gyengédséget attól a férfitől, akivel együtt élnek majd. A különbség az, hogy ők sikeresebben jutnak el hozzá, mert jobban fel vannak készítve arra, hogy partnerüknek mindent megadjanak, amit csak kíván, és jobban magukhoz tudják kötni. Mert soha nem szabad elfelejtenünk, hogy jóllehet a japán nők a szerelem szakértői; de legalább ilyen fontos, hogy a szeretkezés előtt és után is azok!

Stop!

Comments are closed.