Forrás: EmihFebruár végén szülői értekezletet tartott a budai hegyekben található Gán Menachem Bölcsőde és Óvoda, ahol 1-6 éves korig – a korosztályuknak megfelelő csoportokban – egész napi programokat élvezhetnek a gyönyörűen felújított termekben a gyermekek szakképzett dadusok és két nyelven beszélő tanárok gondozásában…

A színesebbnél-színesebb nevelési és oktatási foglalkozásokon a kicsik megismerkedhetnek a számokkal és betűkkel, erre a célra kialakított külön könyvsarokban, továbbá az élősarokban megismerkedhetnek a kertészkedéssel, az orvosi szobában és konyhában a mindennapos teendőkkel. Az óvoda saját kertjében labdázhatnak, homokozhatnak, nyáron saját medencében pancsikolhatnak. Mozgáskultúrájukat rendszeres reggeli tornával és alkalmankénti délutáni zenés-táncos programokkal fejlesztjük.

A tanárok a szülői értekezletre érkező kedves szülőket a Keren Or központ dísztermében fogadták. Az értekezlet érdekessége az volt, hogy a szülők nem csupán egy tájékoztató jellegű beszélgetésen vehettek részt, hanem csemetéiket az óvodai foglalkozásokon készített videofelvételen is visszanézhették. Így minden kedves szülő figyelemmel kísérhette gyermek érdekes és változatos oktató jellegű programokon nyújtott aktivitását, majd saját maga értékelhette teljesítményét.

Az óvoda vezetője, Köves Dvora részletesen bemutatta az óvodai foglalkozások programját, programtervezetét. A gyermekek az év folyamán szervezett programok keretében ellátogathattak a piacra, az állatkertbe, illetve látogatást tettek egy orvosi rendelőben, tűzoltóságon, majd egy teljes napot eltölthettek egy játszóházban, ahol kedvükre énekelhettek, táncolhattak, ugrabugrálhattak, a nagyobbak verset is tanulhattak.

Az óvodában nyílt napot szervezünk 2005. április 10-én vasárnap, melyen minden kedves érdeklődő megtekintheti az óvoda termeit, a kóser konyhát, bepillantást nyerhet a foglalkozásokba, a napi munkafolyamatokba.

Érdeklődni a 395-4470-es telefonszámon lehet.

Comments are closed.