RTL Klub

2005-02-04 08:11

A szerelem nyelvén beszélnek

Az igazi szerelem nem ismer határokat. Szalontai Szilvi, Oszter Sándor, Demjén Rózsi és Knapik Tamás esetében ez szó szerint értendő.

Video

A szerelem nyelvén beszélnek

Szalontai Szilvia, az ismert modell és énekesnő bármit csinál, valahogy mindig külföldiekbe botlik. Jelenlegi kedvese Yossi, egy izraeli fiatalember, akit egy étteremben ismert meg. Azt mondja, szerinte a sors akarta így, ugyanis aznap kétszer is találkoztak.

-A barátnőmmel üldögéltem, és bejöttek a barátjával. Küldtek egy italt, de nehézkesen ment a dolog. Mi nem léptünk ugye, mert úrinők vagyunk, ők is csak néztek. Aztán pont mellettünk szabadult fel egy asztal, és leültek – meséli megismerkedésük történetét az énekesnő.

Ennek már másfél éve, a szerelmesek azóta elválaszthatatlanok. Yossi azt mondja, ő már nagyon sok helyen járt a világban, de a legszebb lányok tényleg Magyarországon vannak.

-Olyasvalakit találni, aki igazi partner, nagyon nehéz. Olyat, akivel hosszú ideig jól érzed magad. Szilvia az első nő az életemben, akibe szerelmes vagyok – mondja a férfi.

Szilvi korábbi kedvese is máshonnan érkezett: Xammal, a vietnámi divattervezővel folytatott kapcsolatától hangos volt a sajtó. A kapcsolatot aztán felemésztette a távolság és a sok utazás, két és fél év után szakítottak. Szilvi ennek ellenére továbbra is kitart a külföldiek mellett.

-Sajnos ott tartunk, hogy a magyar férfiak nem gentlemanek. Nem figyelmesek, nem türelmesek, és ha nem jó a nőjük, akkor jó lesz egy másik.

Vannak azonban olyan hölgyek, akik mindezek ellenére magyar férfi személyében leltek igazi társra. Demjén Ferenc kedvese, Rebecca például Amerikát hagyta ott az énekes kedvéért, és tizenöt éve élnek boldog házasságban.

-Kint ismerkedtünk meg New Yorkban, sokáig voltunk együtt kint is, itt is – meséli Rózsi.

Oszter Sándor annak ellenére, hogy a magyar nőket tartja a legszebbnek, egy olasz zongoraművészt választott feleségül. Szerelmük azonban nem indult zökkenőmentesen.

-A hetvenes évek elején ment az a bizonyos sorozat, a Rózsa Sándor. Anyám bele volt szeretve a Sándorba, mondta, hogy ha húsz éves lenne, csak ez a pasi kellene neki. Kiderült, hogy az első férjem ismerte. És feljött egy teára, utólag elmesélte, hogy nagyon tetszettem neki. Dehát én másnak voltam a menyasszonya – meséli Sándor felesége, Failoni Donatella.

A nő első házassága azonban nem tartott sokáig, de így sem adta be könnyen a derekát. Végül a ceglédi Muskátli presszóban telefonszámot cseréltek. Huszonöt évvel ezelőtt pedig összeházasodtak.

-Ha valaki kivívja a haragját, azt nem ajánlom neki. Mondják, hogy a déli temperamentum, az sokkal nagyobb természet, mint a nem mediterrán – nevet a színész.

Knapik Tamás, a Fiesta együttes tagja, szintén ezt a típust kedveli. Ő Puerto Ricóban találta meg az igazit, amikor hosszú ideig ott dolgozott.

-Nekem szimpatikus ez a latin temperamentum, mert teret enged az érzelmeknek.

Ez azonban problémákat is okozhat, Brendának egyszer még a keze is eljárt veszekedés közben.

-Azt mondta, hogy ha nem tisztelné annyira az arcomat, akkor pofon vágott volna. Mire kimondtam, hogy akkor adjon egy pofont, addigra megkaptam, és a körme beleállt a szemembe.

A szerelmesek azóta már szakítottak, persze nem a pofon miatt. Tamás azt mondja, hogy mindketten nagyon akaratosak, és bár a mai napig jóban vannak, egyszerűen képtelenek voltak együtt élni.

A sztárok szerint nagyon sokat lehet tanulni egy külföldi kedvestől. Az eltérő történelem, kultúra, életmód és konyha izgalmasabbá tudja varázsolni az életet. Persze csak egy feltétellel, ha szirmot bontott a szerelem, ez ugyanis ugyanazt az érzést jelenti az egész világon.

Comments are closed.