RTL Klub

2005. február 2. szerda, 12:33 Aida, Apor

RTL Klub onlineweb Válassz műsort! Mai műsorunk 0681320320 A nagy évismétlés Alias Antenna Autómánia Az elnök emberei Az internet csodái Az ország tesztje Bajor show Balázs-show Barátok közt Benne leszek a tévében! Boxklub Cobra 11 Cobra 12 Csacska angyal Dawson és a haverok Delelő Dominó nap Egy rém rendes család Elveszett legendák kalandorai Esti showder F+, M+ Forma1 Fókusz Győzike Gálvölgyi-show Harmadik műszak Heti hetes Híradó Ikershow Kész átverés Kísértés Kölyök klub Legyen Ön is Milliomos Maffiózók Milliomosjáték Moziklub Mónika-show Országház Pont.hu Receptklub Reggeli Rejtélyek kalandorai Road show Sportklub Sue Thomas FBI Survivor Survivor II. Szeress most! Szupermozi Találkozások Tengerjáró V.I.P. Való Világ Végveszélyben Vészhelyzet XXI. század Édes dundi Valentina Ötletház Újabb titkok nyomában – Duracell a kutatásért

RH 798

RJ 264

RL 18601

RL 18596

RL 18599

Való Világ

Verzió 3

RC 3928

RK 4645

Állatkínzás Békésben

Egy okányi tanyán éhen halnak az állatok. Ezzel kereste meg a Fauna állatvédő alapítvány a település jegyzőjét.

Sárga határvonal a gyógyszertárban

Akárcsak a bankokban, a gyógyszertárakban is csak sorszámmal lehessen az ablak elé járulni – javasolja Péterfalvi Attila.

A fővárosban a zöldet a beton váltja

Egyre több helyen kivágják a megmenthető fákat gondozás helyett, a telkeket pedig túlságosan beépítik.

Elkezdődött a Filmszemle

A hivatalos megnyitó előtt egy nappal kezdetét vette a 36. Magyar Filmszemle. Jegyet már alig lehet kapni a filmvetítésekre.

Művészetek Palotája 100 milliárdért?

Demján Sándor szerint a sajtóban téves információk láttak napvilágot a Művészetek Palotája építési költségeiről. Nyomoz a katonai ügyészség Charles Zentai ügyében

RTL Klub Híradó

2005-02-02 11:45:55

Nyomozást indított a magyar katonai ügyészség az Ausztráliában élő feltételezett háborús bűnös, Charles Zentai ügyében. A most 86 éves férfit a nácivadászatra specializálódott izraeli Simon Wiesenthal központ jelentette fel.

Állításuk szerint a II.világháború alatt a Magyar Hadseregben szolgáló Zentai egy 18 éves zsidó fiatalembert ölt meg Budapesten, mert a fiú nem viselt sárga csillagot a ruháján. A katonai ügyészségnél Híradónknak azt mondták, hogy a nyomozás legalább két hónapig tart majd.

I”m sorry but your browser doesn”t support the IFRAME element.

Comments are closed.