Paletta

sofar, 2004. november 28. 23:00  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Paletta

Munkatársunktól, 2004. november 29. 00:00

Kaposváron, a Megyeháza Galériájában szombaton fotókiállítás nyílik a Hazánk, Somogyország címmel meghirdetett amatőr és profi fotópályázatra beérkezett legjobb felvételekből. A résztvevők természetfotó, műemlékek és társadalmi-kulturális események kategóriában adhatták be munkáikat. A tárlat december 30-ig tekinthető meg.

A kecskeméti Ifjúsági Otthonban kedd este 6-tól Café Spirito címmel Dicsőfy Endre tart felolvasóestet.

Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban szerda délelőtt fél 11-től és délután 2 órától a Holló együttes Mikulás-csalogató és karácsonyidéző meseelőadására várják a gyerekeket.

Lajosmizsén este 7 órától a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar ad hangversenyt az evangélikus templomban.

Mátészalkán, a városi művelődési központban hétfőn és kedden 14 és 18 órai kezdettel a Börtöntangó című kétrészes musicalt láthatják a békéscsabai Duma Színház előadásában.

Miskolcon, az Ifjúsági és Szabadidő Házban, pénteken Kis Rockfesztivált tartanak. A rendezvényen fellép az S. K. zenekar, a Donor, a Zord és a Haelo együttes.

Nagykanizsán mától szombatig Kanizsai mézes napokra várják az érdeklődőket a Hevesi Sándor Művelődési Központba. A mézkóstoló és -vásár naponta 9-től 17 óráig tart.

Nyíregyházán, ma 17 órától a stressz legyőzésének lehetőségeiről hallhatnak ingyenes előadást a Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület Népkert utcai Életmód Házában.

Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban ma 19 órától Koncz Zsuzsa lép fel.

Pécsett az Eldad Tarmu Jazz Ensemble ad koncertet hétfőn este 8 órától az Ifjúsági Ház Metronóm Jazz Klubjában. A zenekar tagjai: Eldad Tarmu vibrafon (Izrael), Cengiz Yaltka zongora (Törökország), Jiru Plutschow bőgő (Svájc) és Yoni Halevy dob (Izrael).

A siroki művelődési házban pénteken Adventi esték címmel rendezik meg a hagyományőrzők bemutatóját. Ezzel a műsorszámmal indul a karácsonyig tartó ünnepi programsorozat a hevesi településen.

Sopronban a karácsonyi vásár és fesztivál keretében a Mikulás szerdától hétfőig naponta 15 órától 17 óráig várja a gyerekeket Fő téri kunyhójában.

Szegeden Karinthy Frigyes verseiből és prózarészleteiből, az író megzenésített költeményeiből rendez irodalmi estet hétfő délután 5-től a Bartók Béla Művelődési Központban a Karinthyt Olvasók Baráti Köre.

Székesfehérvárott hétfőn a Vörösmarty Mihály Művelődési Házban író-olvasó találkozó keretében mutatják be Saitos Lajos helyi költő új kötetét Por Isten szemében címmel, Közreműködik F. Dőri Magdolna Radnóti-díjas versmondó.

Székesfehérvárott, a Mesterségek Házában péntektől december 23-ig látható az adventi népművészeti és iparművészeti kiállítás.

Szolnokon mától vasárnapig mindennap 18 órakor a Dealer című filmet vetítik a Tallinn Filmszínházban. A vetítés után a megyei rendőrfőkapitányság kábítószer-megelőzési tanácsadást tart. A moziban látható lesz a Ne kábíts! című fotókiállítás is.

Szolnokon ma 19 órától ad koncertet Iván Szmirnov gitárművész és együttese a Szigligeti Színházban.

Ócsán az Egressy Gábor Szabadidőközpont aulája ad helyet a Természetbarát Képzőművészek Ócsai Társasága téli tárlatának. A kiállítás december 11-ig látható.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.