Paletta

sofar, 2004. november 14. 23:00  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Paletta

Munkatársunktól, 2004. november 15. 00:00

Balla Attila: Precambrium

CSONGRÁDON a Galériában december 8-ig tekinthető meg Balla Attila festőművész Festmények és bronzdisznók című tárlata. A kiállításon a művész szobrászként is bemutatkozik: festményein kívül állatfigurákat mintázó bronzszobraival és plasztikáival is megismerkedhet a közönség.

BONYHÁDON Kvízelítő címmel pénteken délután 14 órától dunántúli műveltségi vetélkedő kezdődik a Vörösmarty Művelődési Központban.

DEBRECENBEN az Újkerti Közösségi Házban ma nyílik meg Constantin Dancoglu nagyváradi fotóművész kiállítása, amely december 10-ig látogatható.

GYŐRBEN a Városi Képtárban, ma nemzetközi tárlat nyílik Világdíjazottak a Krakkói Grafikai Triennále gyűjteményében címmel. A kiállítás december 15-ig tekinthető meg.

JÁSZBERÉNYBEN a főiskola kollégiumában ma 17 órakor nyílik kiállítás Hamza D. Ákos festőművész, filmrendező hagyatékában talált és eddig be nem mutatott tollrajzaiból. A kiállítás november 25-ig látható.

KECSKEMÉTEN az Erdei Ferenc Művelődési Központban ma délelőtt tíz és délután két órára Gryllus Vilmos Őszi daloskönyv című zenés-verses előadására várják a gyerekeket.

NAGYKANIZSÁN magyar gyufacímkékből nyílik kiállítás ma 17 órakor a Hevesi Sándor Művelődési Központban. A tárlat, amely november 22-ig tekinthető meg, az ötvenes-hetvenes évek termékeiről ad átfogó képet.

PÉCSETT az egyetem Képzőművészeti Mesteriskolájának végzős növendéke, ifjabb Ficzek Ferenc mestermunka-kiállítása a Pécsi Galéria Pincegalériájában november 30-ig tekinthető meg.

SALGÓTARJÁNBAN a József Attila Művelődési Központban a gyermeki jogok napja alkalmából a hét végén Mutasd, mit tudsz? címmel ifjúsági fesztivált tartanak, ahol a szülők is megmérettetnek.

SOPRONBAN a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban ma 19 órától a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar közös koncertjén Haydn A teremtés oratóriuma hangzik el.

SZILVÁSVÁRADON szombaton falusi disznóvágást tartanak. A vendégeket, akik kisvonattal bejárhatják az egész Szalajka-völgyet, disznótoros reggelivel és ebéddel várják.

SZOLNOKON ma 18 órakor kamarakoncert lesz orosz előadóművészekkel a Mária úti Hozam klubban.

TATÁN rendezik meg az idén a teremkerékpár-világbajnokságot kerékpárlabda és művészkerékpár ágakban. A kétkerekes versengésnek péntektől vasárnapig a Tatai Olimpiai Edzőtábor ad otthont.

VESZPRÉM művelődési házában Az emlékezés gyertyái helyett… címmel nyílik kiállítás Mátyus Károly fotóiból szerdán délután öt órakor. A tárlat a Veszprém megyei zsidó emlékhelyeket mutatja be.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.