Forrás: Hírtv

Orbánt megnyúzná, Lovast kibelezné

Dátum: 2004. Oct. 29., Friday, 18:07

Rovat Belföld

Paizs Miklós, a Tilos Rádió munkatársa Orbán Viktor megnyúzására, Lovas István kibelezésére, és a Magyar Nemzet munkatársainak fejbe rúgására szólított fel. A szám egy koncerten hangzott el, majd az előadó elszavalta a Budapest Rádió egyik Fiala János vezette műsorában is. Korábban megjelent CD-jével a katolikus vallást is kritizálja.

Paizs Miklós, a Tilos Rádió műsorvezetője, aki az adó elleni januári tüntetésen „Nem az igazság, csak a hús irgalmatlan tömege” feliratú táblával provokálta a tüntetőket, most egy újabb produkcióval állt elő. A Sickratman (Beteg Patkányember – a szerk.) művésznéven feltűnő Paizs a nemrég megjelentetett Buzi-e vagy? című CD-n az egyik számban vallásgyalázó szövegeket énekel. Egy másik „dal” a zsidókról szól, amelyből megtudhatjuk, hogy „idegenszívűek”, „undorítóak” és „istengyilkosok”. A lemezen nem szerepel, de a Budapest Rádióban Fiala János műsorában és egy koncerten is elhangzott az a szám, amelyben több politikus meggyilkolására szólít fel Paizs Miklós.

Íme a szöveg:

„Egy kérdéssel kezdem, de figyelj nagyon: Mi a szar ezen a magyar ugaron, mi a szar a magyar ugaron? Hogy mindenki hülye a jobboldalon. Nos az Orbán Viktor az apjának hát jár a bánya, a Pokorni Zozi meg folyton hazudik, az apja pedig közben csendben besugik. Vagy ott van a Kövér, a rusnya, a köteles, a szocikat segítette győzelemre, röhejes. Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye, miért nincs a szívén még a sírhant göröngye? Vagy a Csurka István, a zsírsámán, a szívében miért nem pihen a jégcsákány? Vagy a Bencsik András a kommunista múltú, az ítéletem kés általi búcsú. Vagy ott van a féleszű Grespik László, zsinórt a nyakába azt lógjon a tapló. Na újra veszem, hogy kit mire ítélek, s a végrehajtásra mindenkit felkérek. Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek, az ítéletem rájuk ezek lesznek. Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni. Mit tettek a parasztok, hogy így beszélek? Na, találomra, gyorsan egy példát nézek. Legyen a Lovas, az a magyar parazita, ez a skizo zsidó, ez az antiszemita, aki a kutyáját baszd meg lányára küldte s a kislány arcát széttépette. De előtte tiniként még nőt erőszakolt a haverokkal a faszával véres pinát kamatotyolt. A többiek szépen mentek a dutyiba, ő meg árulás árán, szabadon a tutiba. Feleségét többször pofán verte, aztán hopp, letelepedett Izraelbe. Aztán hazajött a tahó, a szart kavarni, folyton a zsidókat zaklatni. Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad Figyelj, én tőled csak egyet kérek, tisztítsd meg tőlük az emberiséget, balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát! „

A trágár és minősíthetetlen kifejezésekért Paizs Miklós helyett a szerkesztők kérnek elnézést.

Az UFO című számban a zsidókról énekel Sickratman. A Magyar Nemzet értesülései szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda eljárást indított a dallal kapcsolatban, de miután a Fővárosi Főügyészség állásfoglalása szerint a dalszövegben nem valósult meg a közösség elleni izgatás, megszüntette a vizsgálatot.

Sickratman a Magyar Nemzetnek a zenei felvétellel kapcsolatban elmondta: – A zsidós felvétel sok ember számára – aki nem vevő az iróniára – antiszemitának tűnhet, pedig ez inkább esszenciális antiszemita, hiszen az én szavaim nincsenek benne a dalban, mind olyan szlogen és panel, amely mindennapi használatban van.Paizs Miklós a Mária című számmal kapcsolatban az MNO-nak elmondta, hogy az válasz Mel Gibson filmjére, a Passióra. – Nem általában a vallással van bajom, csak azzal ahová a katolikus vallás fejlődött. Nem biztos, hogy ezzel Jézus közösséget vállalt volna. Értetlenül álltam azelőtt, hogy a katolikus egyház emellé a film mellé állt, és értetlenül álltam a sok elragadtatott ember előtt. Megnéztem, és teljesen felháborodva jöttem ki a moziból, hiszen ez egy nagy katyvasz.

A Fidesz az Országos Rádió és Televízió Testülethez fordult a Budapest Rádió két műsora miatt – jelenti a radio.hu. Az ellenzéki párt szerint az adó uszításnak és közösség elleni izgatásnak adott teret, amikor interjút közölt a magát hungaristának valló Bácsfi Dianával, illetve leadott egy, a jobboldalt gyalázó verset. Információink szerint a Budapest Rádió néhány héttel ezelőtt elhangzott műsora miatt Szalai Annamária, az ORTT fideszes tagja a jövő héten átfogó vizsgálatot kezdeményez. Szegő Tibor, a Budapest Rádió programigazgatója úgy reagált, hogy Paizs Miklós verse művészeti alkotás és a hallgatókra van bízva, miként vélekednek róla. A Bácsfi Dianával sugárzott beszélgetés alatt pedig többször bemondták, hogy az adó elhatárolódik az ilyen eszméktől és kijelentésektől.

(MNO)

Kapcsolódó:Provokál a „Beteg Patkányember”

A hír forrása: Hír TV

Hír TV

Visszatértünk!

A hír elérhetősége:

http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32813

Comments are closed.