Forrás: NOL

Az al-Kaida hazánkat is megfenyegette

Munkatársunktól, 2004. október 2. 00:00

Magyarországot is az ősellenség soraiban említi az al-Kaida alvezére, Ajman az-Zavahri. Tegnap az al-Dzsazira arab hírtévé sugározta az alvezér állítólagos hangkazettás felvételét – jelentette az MTI.

Ezen az-Zavahri Izrael eltörlésére hív fel, és Magyarországot is a gyűlölt idegenek, hitetlenek, a megsemmisítendők oldalán említi. – Nem várhatunk, amíg az USA, brit, francia, zsidó, dél-koreai, magyar vagy lengyel csapatok még ellenállásunk megkezdése előtt Egyiptom, az Arab-félsziget, Jemen és Algéria földjére lépnek – így fordította le a Reuters a terroristavezér szavait. ‘Palesztinát’ meg kell védeni, mondja, ez minden muzulmán szent kötelessége, még akkor is, ha az egész világ ellenzi azt. ‘Palesztinában’ nemcsak a zsidókkal, de egy világ-összeesküvéssel is szembekerülnek (amelyet a zsidók, az amerikai keresztes lovagok és arab ügynökeik szerveznek), mondja a terrorista, Bin Laden ideológiai helyettese. Az-Zavahri az afganisztáni, cse-csenföldi, iraki iszlámista ‘ellenállás’ példáját tartja követendőnek. Megfigyelők szerint a terrorista által emlegetett ‘zsidó világ-összeesküvés’-elmélet kísértetiesen hasonlít a nácik érvelésére.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.