Forrás: NOL

Utolsó programok

Pintér Anna, 2004. szeptember 4. 00:00

A Zsidó Nyári Fesztivál utolsó három napjában is bőven akad program. Gershwin-est lesz ma este kilenc órától a Dohány utcai zsinagógában.

A zeneszerző közkedvelt melódiáit Marton Éva énekesnő és Kovács László vezényletével a Miskolci Szimfonikus Zenekar tolmá-csolja. Ma és holnap fél kilenctől a Spinoza Házban (VII., Dob utca 15.) az Almemor színház produkciója: gyerekek adnak elő zsidó meséket és énekeket gyerekeknek, felnőtteknek.

Vasárnap este hét órától a Dohány utcai zsinagógában Uri Aharon vezényletével kántorkoncert lesz. Az 1972-ben alakult Jeruzsálemi Kántor Kórus repertoárjából liturgikus, jiddis, kántor, haszszid és izraeli dallamokat hallhat a közönség. Ugyancsak vasárnap az Alku című drámát láthatja a közönség az Örkény Színházban (volt Madách Kamara) – Huszti Péter rendezésében. Hétfő este hét órától Szentendrén ígérkezik egy kicsit más, de mindenképpen ígéretes program: a ‘Duna Gyöngye’ divatbemutató és ékszershow. Európa legnagyobb ékszerközpontjában, a Caprice Internationalben (Szentendre, Dózsa György út 22.) egy zenés műsorban mutatják be a különleges minőségű gyémánt és drágakő ékszereket. A divatbemutatót követő fogadáson zsidó ételkülönlegességek várják az ínyenceket, ráadásul minden vendég meglepetés-ajándékcsomagot vihet haza.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.