Paletta

sofar, 2004. szeptember 03. 22:00  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Paletta

Munkatársunktól, 2004. szeptember 4. 00:00

MOZART-ESTRE várnak mindenkit az óbudai Szent Péter és Pál-plébániatemplomba (III., Lajos u. 168.) ma este nyolcra. Az Óbudai Albert Schweitzer Kórus és Kamarazenekart Kenessey László vezényli.

A MUZSIKÁLÓ GÉPEK kiállításon bemutatót tart és megszólaltatja a szerkezeteket a gyűjtő, Korenchy Gábor 5-én délután háromkor a Nagytétényi Kastélymúzeumban (XXII., Kastélypark utca 9-11.).

ZSIDÓ MESÉK címmel gyerekek mesélnek az Almemor Színház előadásában 4-én és 5-én este fél kilenctől a Spinozában (VII., Dob u. 15.).

UTAZÁS, KÉNYELEM A XVIII-XIX. SZÁZADBAN címmel tart előadást dr. Molnár Erzsébet 4-én és 5-én fél tizenkettőkor a Közlekedési Múzeumban.

CSÓKA BÉLA festőművész kiállítása ma délután öt órakor nyílik a Budapesti Városvédő Egyesület Podmaniczky Termében (VI., Eötvös utca 10.).

JÓTÉKONYSÁGI KONCERTET rendeznek a Bartók Ház udvarán (XVII., Hunyadi utca 50.) holnap este fél hétkor. Hegedűs Endre zongoraművész Bartók-, Kodály- és Liszt-műveket játszik, a részvétel díjtalan, az adományokat az emlékhely felújítására fordítják.

A PÁL UTCAI FIÚK adnak koncertet holnap este a Zöld Pardonban (Petőfi híd, budai hídfő).

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.