Forrás: NOL

Ünnepel a Láng Téka

Munkatársunktól, 2004. augusztus 27. 00:00

Zenés utcai összejövetelre hívja régi és reménybeli vásárlóit a Pozsonyi út 5. elé ma délutánra a fennállásának 15. évét ünneplő Láng Téka. A könyvesbolt a programmal a vasárnap kezdődő Zsidó Nyári Fesztivált is köszönti.

A Téka jeles fellépőkkel várja a vendégeket: a Pozsonyi úton ott lesz Dunai Tamás színművész, Fellegi Balázs énekes, Gerendás Péter előadóművész, a Nigun együttes és az ugyancsak színművész Kézdy György, aki a János vitézből olvas fel ‘unokájának’. A hallgatóságot nemcsak e prominensekkel, hanem házi libazsíros kenyérrel és egy pohár pezsgővel is megkínálja a szervező.

A Láng Téka 1989. szeptember 1-jén indult éjjel-nappali nyitva tartással. Első évfordulóját 10 forintos könyvvásárral ünnepelte, a bevételt a Pető Intézetnek adta. A cég külön hangsúlyt fektet a judaikai kiadványok forgalmazására, az irodalom e területén, állítják, az egész országban övék a legnagyobb választék. A Téka nemrég a holokausztmúzeumban is üzletet nyitott.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.