Forrás: Magyar HírlapD. I. és az igazság

Meglepődve hallom, hogy az utolsó 14 év legrosszabb igazságügy-minisztere, az MDF elnök asszonya ismét az igazság bajnokaként szólalt meg, pártjával együtt. A még jelenleg hivatalban lévő kormány néhány ügyével kapcsolatban nyilatkozott úgy, hogy: „Az igazságnak most kell kiderülnie, és nem évek múlva.”

Kedves Elnök Asszony! Egyetértünk! De miért csak most jutott ez eszébe? Miért nem akkor, amikor Kaya Ibrahim és Josip Tot nevében cégeket adtak el a jobboldalhoz „közel álló” személyek által? Megjegyzem, az igazság még mindig nem derült ki. Miért nem akkor, amikor néhány „tiszta arcú”, magáról megfeledkezett magyar fiatal kicsit nagyon zsidózott a futballmérkőzésen (lásd még: „Én nem értek a focihoz!”)? Miért nem akkor, amikor az Ön kormányzótársai tömegeket heccelve a választás „elcsalásáról” beszéltek.

És ha már ügyvéd ír Önnek: miért nem akkor, amikor 2002 márciusában gyorsan hozott még két olyan rendeletet (6/2002, ill. 7/2002 IM rend.), amelyek a gyakorló ügyvédek körében megütközést váltottak ki, és máig is vitathatók?

Kedves Elnök Asszony! Figyelmébe ajánlok két mondást: Más szemében a szálkát is észreveszi, a magáéban a gerendát sem; a másik így hangzik: Az vesse rá az első követ&

Dr. Gulyás G. Gábor

Csepel

©

Comments are closed.