Forrás: NOL

Fúvósok csinnadrattája

Deli Mónika, 2004. augusztus 21. 00:00

Tótkomlóson holnap ér véget a nemzetközi fúvószenekari fesztivál, amelyhez mérhető csinnadrattában legutóbb öt évvel ezelőtt volt része a közönségnek. A békés megyei kisváros olasz, cseh, szlovák és román fellépő együtteseket lát vendégül.

A fúvószenekari programoknak ezúttal is elmaradhatatlan kiegészítője a mazsorettcsoportok parádéja: a zenekarok jó része saját pálcaforgató csapatával mutatkozik be.

A programok sorából nem marad ki a kirakodóvásár és a kézműves-bemutató sem. A szervezők a fúvószene mellett más kulturális programokat is kínálnak: emlékkiállítás nyílik a helyi zsidó közösség megalakulásának 150. évfordulója alkalmából. Az ínyenceket szombaton a helyi Rózsa fürdőbe várják, ahol a fúvósok koncertjei alatt hagyományos szlovák ételeket kóstolgathatnak a vendégek. Este a városi fesztiválsátorban három fúvószenekar gondoskodik a jó hangulatról. A zenészek vasárnap az evangélikus templomban ünnepi hangversennyel búcsúztatják a tótkomlósi fesztivált.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.