Vastag Margó

sofar, 2004. augusztus 13. 22:00  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Vastag Margó

Munkatársunktól, 2004. augusztus 14. 00:00

HANKA DYS orgonaművész ad hangversenyt ma este fél nyolckor a pesti ferences templomban (V., Ferenciek tere 9.).

AZ AMARCORD ÉNEKEGYÜTTES koncertezik 15-én este nyolckor a Mátyás- templomban (I., Szentháromság tér).

OPERAESTET rendeznek az A.P.A.! Művészeti Központban (VIII., Horánszky u. 5.) ma este nyolckor.

A TALMUDDAL lehet ismerkedni a Pesti Jesiva – Zsidó Oktatási Központban (VI., Vasvári Pál u. 5.) ma délután háromnegyed hétkor.

Tótkomlóson a Hősök terén ma hétkor kezdődik a Dixie Jam Session Dixiland koncertje.

Tiszafüreden a nyári fesztivál keretében vasárnap délután öt órától a budapesti Vagantes Trió ad hangversenyt a katolikus templomban.

Nyíregyháza-Sóstófürdőn vasárnap este kilenc órától koncertet ad az ABBA utódként ismert svéd Alcazar; a TNT, a Groovehouse, a V-Tech Ganxsta Zolee és a Kartel.

Velemen, a Népművészeti Műhelyrendszerben holnap délelőtt tíz órától Örökségünk kapujában címmel népművészeti programsorozat kezdődik.

Esztergom ma és holnap gasztronómiai hétvégét tart. A Víziváros Kis-Duna sétányán ma borbemutatók, borkóstolás várja a vendégeket. A holnapi krumplifesztiválon hetven cég áll csatasorba főzési tudományával, magyar, szlovák, német receptek alapján készítik el a burgonyát.

Balatonszemesen, a művelődési központban szombat este 7 órakor nyílik Dombi Gábor festőművész és Vastag Éva fazekas, népi iparművész közös kiállítása, mely két hétig tart nyitva.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.