Forrás: NOL

Vastag Margó

Munkatársunktól, 2004. július 30. 00:00

Péntek:

A kapolcsi Malomszigeten délelőtt 10 órától gyerekprogramok kezdődnek Halmos Katával és a Fakutya együttessel. 16 órától a Pécsi Bóbita Bábszínház a Mosó Masa Mosodájában mesél. Este 9-től a 7 Határ Együttes világzenei koncertet tart.

A Gástya árokban este kilenctől a Gyulai Várszínház, a Kisvárdai Várszínház és a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház produkciója, Csokonai Vitéz Mihály Karnyónéja látható.

A Mi kocsmánk Jazz Színpadán este 9-től a Szakcsi Gipsy Jazz koncertezik.

Taliándörögdön, az Ősök Házában reggel nyolctól a XIX-XX. századi helyi zsidó kultúráról hallhatunk előadást. A Lőtéren délután öttől néptáncosok és népdalegyüttesek lépnek fel. Este tízkor az Iparművészeti Egyetem első évfolyamosainak ruhakölteményeit nézhetjük meg a divatbemutatón.

Monostorapátin, a Guzsalyas – Völgyzugolyban reggel fél 10-től várja A gyűrűk ura-rajongókat a Magyar Tolkien Társaság. Lesz Tünctánc, paródia, me-

semondás és éjszakai Tündséta is. A Krétakör Vándorcirkusz szabadtéri színpadán este 11-től az Amorf Ördögök játszik.

Öcsön, a Közösségi Házban délelőtt tizenegytől a tibeti Halottas könyvről, majd az Álmoskönyvről hallgathatunk előadásokat. A Barlangkutató Múzeumnál délután öttől a Rambling Blues játszik. A Kőfejtőben este héttől a szegedi Blues B. R. Others Show-t láthatjuk, majd a Big Daddy Wilson & Mississippi Grave Diggers koncertjét hallgathatjuk meg.

Pulán, a Bárka-kikötőben este fél 11-től a Besh o droM koncertezik. Hajnali 4 órakor a ‘kikötőből’ napfelkeltetúra indul a tálodi kolostorhoz.

Szombat:

A kapolcsi Játékudvarban délelőtt 11-től játszhatnak az apróságok. A Gástya árokban este 9-től a beregszásziak Sardaffas, a hímboszorkány című produkciója megy. A Mi kocsmánk Jazz Színpadán este 9-től László Attila és barátai koncerteznek.

A vigántpetendi katolikus templomban délután 5-kor kezdődik Németh Orsolya csembalókoncertje.

A taliándörögdi Ősök Házában délután 2-kor az Alkonyzóna című kötetet ismertetik. A Lőtéren este fél 10-től a Fláre Beás koncertezik. A Klastrom Színpadon este fél tízkor a Hóra Színház a Táncoló Európa című produkciót mutatja be.

A monostorapáti Guzsalyasban délután fél 6-kor Lázár Zsófia író a Varázsfuvola című könyvet mutatja be. A katolikus templomban este 6-kor kezdődik a Teatro di Musica Kamarazenekar koncertje. A Krétakör Vándorcirkuszában este 11-kor a Krétakör Színésztánczenekara lép fel.

Öcsön, a református templom kertjébe egész napos programokra várják a gyermekeket. Mindenkit megtanítanak a gyöngyfűzés, a szalvétatechnika, az origami, a rajzolás és a festészet rejtelmeibe. A Kőfejtőben este 9-kor Ef Zámbó és az Analóg Indiánok, este 11-kor pedig a Sziámi koncertezik.

A pulai Faluházban délután 1-től a szegedi Cuhárés Bábműhely a népmondák világába kalauzolja a nézőket. Este 7-től Varró Dániel megzenésített verseit hallgathatják meg. Este 10-től a moldáviai Zdob si Zdub zenéjére bulizhatunk.

Népszabadság Rt. *Impresszum *Hirdetési lehetőségek *Előfizetés *Regisztráció *Hírlevél *Adatvedelem *Akciók *Lap tetejére *©

Comments are closed.