Forrás: MNO

Popper Péter megszervezné a zsidó önvédelmet, és szétverné a gárdát

2008. november 20. 00:00Erőszakra buzdít Popper Péter. A 75. születésnapját tegnap betöltő pszichológus a Népszavának adott interjújában úgy fogalmazott, fiatalkorában eldöntötte, nem tűri a diszkriminációt. Ha valaki mégis ezzel próbálkozott nála korábban, például zsidózott, azt Popper állítása szerint “őrült módon összeverte”. Hozzátette, ma hasonló esetben, ha lehet, humorra fordítja a dolgot, ám nem mindig lehetséges a békés megoldás.

A balliberális író, pszichológus azt ajánlja, hogy “ha például egy gárda garázdálkodik az országban, akkor önvédelmi gárdát kell alakítani, és úgy szét kell verni őket, ahogy Rómában szétverték a fasiszta tüntetést”. Szerinte ez a megoldás, ha a rendőrség nem képes megvédeni azokat, akiket vallása, származása miatt ér bántódás. Popper a gárdaügy kapcsán egy polgárháborút is vizionál, s felfegyverzett romákról értekezik. Mint fogalmazott: “Azt gondolom, hogy nagy mázlija lesz Magyarországnak, ha nem tör ki egy cigány polgárháború. Nem fognak a cigányok engedelmesen éhen halni. Ha belátható időn belül nem történik valami hatékony szociális megoldás, előszedik a fegyvereiket, bőven van nekik. Valószínűleg helyi villongásokkal kezdődik majd a dolog, de úgy látom, hogy ezek után úgy beleszaladhat Magyarország egy polgárháborúba, mint a sicc.”

Popper Péter már tavaly is elmélkedett egy faji alapú önvédelmi szervezetről. A Magyarországi Cionista Szövetség lapjában, az Erecben 2007 tavaszán úgy fogalmazott: “Rómában zsidó fiatalok úgy szétvertek egy neonáci felvonulást, hogy azóta sem mertek felvonulni. Itthon, ha megkérdeztem, nem kéne-e egy hatékony zsidó önvédelmi szervezet, úgy néztek rám, mint egy elmebetegre.”

Comments are closed.