Forrás: Index

A színész újabb botrányba keveredett a szcientológia miatt, egy pszichiáter szerint gyerekkori problémákra vezethető vissza a szekta iránti elkötelezettsége. Tom Cruise azonban nem hagyta annyiban a vallását firtató negatív véleményt, a pszichiátert egy hozzá nem értő amatőrnek titulálta, míg az ügyvédje lenácizta a televíziós műsorvezetőt, Dr. Drew Pinsky-t.

hirdetés

Azzal mindenki tisztában van, hogy Tom Cruise egyáltalán nem kedveli az olyan embereket, akik a szcientológiáról negatívan nyilatkoznak, így nem csoda, hogy teljesen kiakadt, amikor az egyik amerikai tévétársaság népszerű pszichiáter műsorvezetője, Dr. Drew Pinsky szcientológia ellenes véleménye napvilágot látott. A pszichiáter az amerikai Playboy magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette véleményét Tom Cruise és a szcientológia összefonódásáról. Szerinte Cruise azért ragaszkodik ennyire ehhez a valláshoz, mert gyerekkorában elhanyagolták, és azt is elképzelhetőnek tartja, hogy gyerekkorában bántalmazták.

Klikk!

Tom Cruise ügyvédje „lenácizta” a pszichiátert

A színész korábban valóban beszélt arról, hogy édesapjával koránt sem volt felhőtlen a viszonya, „Az apám egy nagyon erőszakos, ám ugyanakkor nagyon gyáva ember volt. Ha valami nem tetszett neki, akkor megütött”, írja a hollywood.com. Ám hiába ismerte el mindezt annak idején, most mégis kifakadt a pszichiáter véleményén, szerinte Pinsky teljességgel amatőr módon, úgy próbál véleményt alkotni emberekről, hogy még csak nem is találkozott velük. Ráadásul azt az abszurd állítását próbálja bebizonyítani, hogy az összes szcientológus őrült. Az eset után Pinsky végül bocsánatot kért, elmondása szerint nem akarta megbántani Cruise-t, és elnézést kért, amennyiben bántó volt a megnyilvánulása. Pedig, ha valakinek igazán bocsánatot kéne kérnie, az a színész, hiszen az ő ügyvédje volt az, aki a tévés pszichiátert a náci Joseph Goebbelsszel hasonlította össze, írja a gawker.com.

A színész hithű szcientológus

Tom Cruise-t, aki az egyik legismertebb szcientológus, már számtalanszor okozott botrányt vallása miatt. Nemrégiben kiderült, hogy azért építtetett egy 10 millió dolláros bunkert, mert attól retteg, hogy a szcientológiai mitológia szerint a gonosz Xenu meg fogja támadni a földet.

Igen emlékezetes az ominózus Brooke Shields elleni kirohanására is. Amikor napvilágot látott a hír, hogy a színésznő terhessége után antidepresszánsokat szedett, Cruise, aki egyébként a Szcientóligia Egyház nevében a pszichiátriai szerek ellen kardoskodik, ezeket a tablettákat tartotta felelősnek, amiért Shields karrierje leáldozott.

Comments are closed.