Forrás: Index

Annak köszönhetően, hogy sokkal több vörös szőnyeges esemény van, mint ahány fajta ruhát a nagy divattervezők legyártanak, óhatatlanul előfordul, hogy néhány celeb egymástól teljesen függetlenül ugyanabban a ruhában pózol a kameráknak. Csak épp az egyikük úgy néz ki, mint Sharon Stone, a másikuk úgy, mint amikor Dennis Rodman öltözik Sharon Stone-nak. Ezekből a képekből válogattunk, és ön dönt.

hirdetés

Az ugyanolyan ruhát hordó hírességekben az az érdekes, hogy általában legalább egy fél év telik el aközött, hogy egy ruha kétszer felbukkan. Rövid összeállításunkban persze lesz ellenpélda is, de ez az átlagos féléves időtartam arra enged következtetni, hogy nem szándékoltan viselik ugyanazt, mint társuk korábban. Fenntartjuk persze a direkt cselekvés lehetőségét, de akkor is ugyanazt hordta néhány híresség nyilvános eseményeken, ami ebben a közegben állítólag ciki. Legalábbis a filmekből úgy tudjuk.

Gisele Bündchen – Victoria Silvstedt

Bündchen és Fox

Kinek áll jobban?

Gisele Bündchen Victoria Silvstedt

A baloldali Gisele Bündchen modell tavaly júliusban jelent meg ebben a Dolce&Gabbana ruhában a divatház új parfümjének bemutatójára a New York-i Saks nevű helyre. Victoria Silvstedt playmate a múlt héten vette fel ezt a darabot, amikor egy izraeli színésznővel töltötte az estét. Érdekesség, hogy Silvstedt egy vacsora után a Dolce klubba tartott a tervezőpáros ruhájában. Lehet, hogy csak egy próbakörre vitte el, hogy megtudja, milyen Gisele Bündchennek lenni.

Dita Von Teese – Georgina Chapman

Von Teese és Chapman

Kinek áll jobban?

Dita Von Teese Georgina Chapman

Dita Von Teese tavaly novemberben kapta magára ezt a – talán magyar népmese ihlette – darabot egy gálavacsora alkalmából. Aztán Georgina Chapman egy modellből lett színésznő idén májusban a Cinema Against AIDS (Mozi az AIDS ellen) nevű eseményen viselte a ruhát, a képek alapján egyáltalán nem zavartatva attól, hogy abba már a pezsgőspoharakban lubickoló Von Teese is belebújt.

Mary J. Blige – Sharon Stone

Blige és Stone

Kinek áll jobban?

Mary J. Blige Sharon Stone

Alig egy pár nap telt el csupán aközött, hogy Sharon Stone és Mary J. Blige ugyanazt a leginkább Vasarelyről ismert op-art stílusú, valamennyire az Asterix rajzfilmek Kleopátrájára utaló ruhadarabot viselte. Stone május 23-án indult ebben a darabban a cannes-i Eden Roc hotelből a francia Canal+ tévécsatornának nyilatkozni. Mary J. Blige négy nappal később, 27-én már New Yorkban a Szex és New York premierjét nézte ebben a szerelésben. Az énekesnőnek sajnos elég előnytelen ez a ruha. Mindig az jut róla eszünkbe, hogy Dennis Rodman Sharon Stone-nak öltözött.

Vivica Fox – Mary J. Blige

Fox és Blige

Kinek áll jobban?

Vivica Fox Mary J. Blige

Ha egyszer valaki véletlenül felvesz egy ilyen ízléstelen ruhát – de tényleg, csillog-villog, a minta teljesen összekaszabolja – az még talán rendben van, el is felejtenénk. De az, hogy Mary J. Blige tavaly novemberi mellényúlását Vivica Fox idén februárban reprodukálta az tényleg több a soknál. Blige egy zenei díjátadón ijesztgette ebben a közönséget, Fox meg egy Swarovski partin próbálta túlcsillogni a kristályokat.

Sophie Marceau – Tina Kieffer

Marceau és Kieffer

Kinek áll jobban?

Sophie Marceau Tina Kieffer

Sophie Marceau 2007. május 17-én David Fincher Zodiákus című filmjének bemutatójára ment Cannes-ban ebben az Yves Saint Laurent ruhában. Pontosan egy évvel később Tina Kieffer a francia Cosmopolitan egykori főszerkesztője és a Marie Claire vezetője, 2008. május 17-én szintén Cannes-ban Woody Allen filmjét ment megnézni ebben az elegáns darabban.

Comments are closed.