Forrás: Index

Egy Jack Black-ről mintázott harcművész, és a zsidó ügynöknek öltözött Adam Sandler előzték be Indyt a hétvégi amerikai nézettségi listán. A Szex és New York csak a negyedik. A toplista első helyére berobbanó Kung Fu Panda a 60 millió dolláros nyitóhétvégéjével máris jobban teljesít, mint a Dreamworks előző rajzfilmje, a Mézengúz, ami csak 25,6 millióval startolt a mozikban.

40 milliót szedett össze a hétvégén Adam Sandler legújabb agyament vígjátéka, a You Don”t Mess with the Zohan. A fingós poénok nagymestere kiugrott Moszad-ügynököt alakít, aki fodrászként akar új életet kezdeni New Yorkban, de természetesen a hazának ismét szüksége van rá. A hajszárítóba épített pisztolyok, és egyéb james Bond-kütyük mellett Rob Schneider sem hiányozhat a filmből. A pocakos Indy 20 éve várt kalandja már csak 22,8 milliót gyűjtött be a hétvégén (jelenleg 519 millió dollárnál jár), a múlt heti listavezető Szex és New York mozifilm pedig 21,3-at.

9,29 millióval ötödik helyre szorult a múlt héten még dobogós The Strangers című horror, amiben egy porcelánmaszkos darabolós gyilkos kergeti Liv Tylert. Hatodik a Vasember, 7,52 millióval, ez szinte aprópénz az eddig gyűjtött 523 millió dollárhoz (Robert Downey Jr. amúgy látható a Hulk végén is, csak szólunk). Az új Narnia-film, a Caspian herceg, ami a múlt héten még az ötödik volt, most lecsúszott a hetedik helyre: a hétvégi bevétele 5,53 millió dollár, az összbevétele 199 millió (ebből csak Amerikában szedett össze 126-ot).

A Míg a jackpot el nem választ egymást szívató, részegen összeházasodó szerelmespárja, Ashton Kutcher és Cameron Diaz 3,4 milliót hozott a Foxnak a hétvégén, az amerikai toplista utolsó két helyezettje pedig el sem érte az egymillió dolláros hétvégi bevételt: a Baby Mama című béranyás vígjáték 779 ezer dollárt kapart össze, a a Made of Honor pedig 774 ezret.

Comments are closed.