Forrás: Híradó

Hírek

A háború előtti brit fasiszta mozgalom vezetőjének fia „hancúrozása” a netre is felkerült

Megdöbbentő, náci stílusú perverz orgián kapta rajta a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap Max Mosley-t, a nemzetközi autósport legbefolyásosabb emberét.

Mosley, a Forma 1-et is felügyelő Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) brit elnöke – Sir Oswald Mosley-nak, a háború előtti brit fasiszta mozgalom vezetőjének fia – a News of the World fotókkal gazdagon illusztrált, két teljes újságoldalt betöltő vasárnapi beszámolója szerint az előkelő londoni Chelsea kerület egy „kínzókamrának” kialakított lakásában öt bérhölggyel ötórás szado-mazochista jelenetet adott elő.

A pénteken lezajlott orgia, amelynek videofelvételei megtekinthetők az újság honlapján, a náci koncentrációs táborok hangulatát idézi. A női „őrszolgálat” vezetője térdig érő katonai csizmában, ostorral a kezében, pattogó vezényszavakkal utasítja vetkőzésre a FIA-elnököt, akit – miután ruháitól megszabadult – egy másik „őr” alapos „tetűvizsgálatnak” vet alá a fején és intim testrészein, ugyanúgy, ahogy annak idején a koncentrációs táborok foglyaival tették.

A pucér Mosley-t ezután összekötözik és megbilincselik, majd a „parancsnoknő” megkérdezi, hány éves. – Negyvenkettő – hazudja a 68 éves FIA-elnök, csak azért, hogy a lódítás miatt egy pálcával szó szerint véresre verjék.

Ezután szerepcsere következik: két, csíkos fogolyruhát viselő lány vonul be, akiket ezúttal Mosley részesít alapos verésben, németül számolva a hátsó felekre mért ütéseket, majd az egész jelenet szexorgiává fajul.

Az nem derül ki, hogy felvételt ki készítette; a News of the World csak annyit árul el, hogy nyomozó újságírói jutottak hozzá a videóhoz. A lap felfedi még, hogy Mosley 2500 fontot (850 ezer forintot) fizetett készpénzben a különleges szolgáltatásért.

A kétgyermekes, 48 éve házasságban élő Max Mosley 1993 óta áll a FIA élén. A brit politikai életben nem vesz részt, de apja nácibarát eszméit soha nem tagadta meg.

A News of the World idézi Mosley egy korábbi nyilatkozatát, amely szerint apja valójában „nem szerette” Hitlert, mert azt gondolta róla, hogy „túlzásba viszi a dolgokat”, Benito Mussolini olasz diktátort viszont „nagyra becsülte”.

(MTI-Panoráma – Kertész Róbert, London)

Comments are closed.