Forrás: Híradó

Sporthírek

A náci díszlet már csak azért is kínos Max Mosley számára, mert annak idején apja, Oswald Mosley volt a brit náci párt alapítója

korábban:

A Forma-1-et is ellenőrző Nemzetközi Autómobil-szövetség (FIA) egyelőre nem kommentálja elnöke, Max Mosley állítólagos szexbotrányát. A News of the World című újság vasárnap hozott le olyan felvételeket, amelyeken állítólag a nemzetközi autósélet egyik legbefolyásosabb embere, a 68 éves Mosley látható, amint öt prostituált körében náci szerepjátékot játszva szado-mazo szexet folytat. A nemzetközi szövetség közlése szerint az ügy Mosley-ra és az újságra tartozik, ők nem foglalnak állást. Mosley ügyvédjein keresztül közölte, pert indít a lap ellen.

A brit újság vasárnap címlapon hozta a sztorit, internetes oldalukra pedig feltették a bordélyházban készült videót. A felvételeken állítólag Mosley látható, amint egy náci koncentrációs tábor hangulatát keltő díszletben láncra verve, megbilincselve, meztelenül kezelésbe veszik a dominák. Majd szerepcsere következik és a férfi németül számolva az ütéseket, elfenekeli a rosszalkodó börtönőröket. Végül a jelenet egy szexorgiával végződik.

Az újság szerint a szado-mazo szex egy londoni, Mosley lakásához közeli kuplerájban zajlott le pénteken.

A náci díszlet már csak azért is kínos Max Mosley számára, mert annak idején apja, Oswald Mosley volt a brit náci párt alapítója.

Mosley nős, két gyereke van, a FIA elnöki tisztét 1993 óta tölti be.

Comments are closed.