Forrás: Blikk

BUDAPEST – Magyarországon keresi utódját Uri Geller (61). A világhírű kanálhajlító fenomén show-ja, A kiválasztott még el sem indult nálunk, Geller máris felfigyelt egy ifjú tehetségre. A 15 éves magyar fiú egyelőre a titokzatosság homályába burkolózik, nevét, arcát nem fedi fel, de alig várja, hogy hátborzongatóan izgalmas képességeit Urinak is megmutathassa

– Hallottam a fiatalemberről, képességeit olyan jelzőkkel illetik, hogy csodás és hihetetlen – mondta tegnap a Blikknek Uri Geller, aki a The Successor, vagyis A kiválasztott című, hamarosan a TV2-n is bemutatandó nagyszabású tehetségkutató showműsor németországi sorozatában szerepel éppen. – Alig várom már, hogy megismerhessem, hisz rendkívüli titokzatosság övezi a lényét. Nagyon örülök neki, mert a mai fiatalok között nehéz különlegességekre, igazi tehetségekre bukkanni, a tizenéveseknek ma már más az értékrendjük. Rendkívül boldog lennék, ha az utódomat végül Magyarországon találnám meg, hisz nem győzöm minden alkalommal hangoztatni, milyen erős szálak fűznek ehhez a nagyszerű országhoz.

A titokzatos fiú is nagy tiszteletet tanúsít a világhírű mentalistával szemben, s maga is várja a találkozást. Nevét nekünk sem mondta el, ahogy

az arcát sem engedte lefotózni. Annyit árult el csak, hogy gondolatolvasással, jövőbelátással és szuggesztióval foglalkozik. Képességét nyolc évvel ezelőtt fedezte fel egy konkrét eset kapcsán, de hogy milyen hátborzongató pillanatról lehetett szó, azt rejtélyes félmosollyal elhallgatta.

– Uri Gellert nagyon jó embernek, első osztályú előadónak tartom, nagyon várom, hogy személyesen mutathassam meg neki, mire vagyok képes – mondta az ifjú mentalista lapunknak. A kanálhajlító mester március elején érkezik Magyarországra, hisz a show-val kapcsolatban rengeteg munkája lesz. A kiválasztott három éve hódította meg Izraelt, a parafenomén utódját kereső műsor idején valósággal elnéptelenedtek az utcák, annyian ültek a tévékészülékek előtt. Geller nem csodatévőket vagy emberfeletti képességekkel megáldott csodabogarakat vár a műsorába, hanem izgalmas, lélegzetelállító produkciókat, szerinte a lényeg a show, az elkápráztatás.

Az izraeli versengést egy olyan férfi nyerte meg, aki a döntőben élő adásban és közönség előtt megállította a szívét. A show licencét először az amerikaiak vették meg, jelenleg a németeknél fut a műsor, Magyarországra tavasszal érkezik. Geller korábban elmondta lapunknak: szeretné, ha az utódkereső show a föld minden országába eljutna, s egy szuperdöntőn dőlne majd el, az összes győztes közül ki az egyetlen és igaz örököse.

Comments are closed.