Forrás: Blikk

Budapest – “Heil Hitler!” – üdvözölte az egykori náci vezért Fekete Pákó (35) egy, az internetre is felkerült videón a múlt héten. Mára már az is kiderült, hogy ugyanezzel a mozdulattal intett búcsút a kereskedelmi televíziós karrierjének, így annak a valóságshow-nak is, amelyet a mulatós énekes családjával forgatott volna az egyik csatorna. Pákót az RTL Klub letiltotta a képernyőjéről, a TV2 nem tervez vele tovább, ő pedig járhat a bíróságra

Hatalmas botrányt kavart a múlt héten Fekete Pákó, akiről egy olyan videó került fel a világhálóra, amelyen többek között Hitlert, Szálasit élteti, a cigányokat bűnözőnek, Gyurcsány Ferencet pedig zsidónak titulálja. A csokibőrű énekes azzal magyarázta tettét, hogy egy szélsőjobboldali rádió készítői tőrbe csalták, és a hét fekete ruhás idegen kényszerítette arra, hogy szélsőjobboldali nézeteket harsogjon a kamerába. A botrány kirobbanása után Pákó feljelentést tett, egy nappal később pedig a videó készítői – közöttük a Tomcat néven ismert Polgár Tamás – perelte be a didikirályt rágalmazásért.

Hogy mi lesz a kölcsönös feljelentés sorsa, egyelőre nem tudjuk, az azonban már biztos, hogy Pákó bizonytalan időre kiírta magát a kereskedelmi televíziók képernyőiről. Az RTL Klub ugyanis közleményt adott ki arról, hogy a fekete énekes ezentúl nemkívánatos személyiség a képernyőjén, míg a TV2 lapunk kérdésére elárulta, hogy a Fekete Pákó által képviselt nézetek nemkívánatosak a csatornájuknál, így a továbbiakban nem terveznek vele semmit.

Pedig lapunk úgy tudja, hogy már hetek óta tervezték azt a show-t, amely a Dundika esküvőjéhez hasonlóan mutatta volna be Pákó gyermekének a születését és az első, otthon töltött napokat. Az énekes napokkal ezelőtt boldogan újságolta munkatársunknak, hogy már csak a szerződést kell aláírnia, s rövidesen mindenki a képernyő előtt szurkolhat az ifjú édesapának. Megbízható forrásból úgy tudjuk, hogy négy részt láthattunk volna a képernyőn, ezekért egyenként félmillió forint ütötte volna Pákó fekete markát.

Egyébként máshol sem nézik jó szemmel a hasonló megnyilvánulásokat: a múlt héten a német RTL zárta ki valóságshow-jából, a Jungle Campból a hiphopsztárt, DJ Tomekket náci karlendítései miatt.

Győrik Ferenc

Comments are closed.