Forrás: Index

Fekete Pákó elmenekült, majd három rendőrrel tért vissza az Esti Frizbi forgatására. Az állította: nem tudott arról, hogy ott lesz a blogger, aki miatt mind a két kereskedelmi tévé letiltotta. Pedig szemtől-szembe interjúra hívták, mert az ominózus interjú óta mindenki mást mond az ott történtekről.

hirdetés

A nigériai énekest az Esti Frizbi stábja hívta meg egy „konferencia-beszélgetésre”. Pákót a múlt héten hozták kellemetlen helyzetbe egy állítólag létező internetes rádió munkatársai, amikor videofelvételt készítettek vele, amin az énekes Hitlert és Szálasit éltette, antiszemita és rasszista kijelentéseket tett. Az eset után Pákó azt állította, hogy attól félt, ha ezt nem teszi meg, megölik. A rádió munkatársai szerint egyszerűen hazudik az énekes, és a saját véleményét már nem meri vállalni.

Ezt a két állítást kívánta az Esti Frizi stábja ütköztetni, nem élő adásban. A meghívást Fekete Pákó elfogadta, de amint megérkezett a stúdióba, meggondolta magát. Állítása szerint csak ekkor szembesült azzal, hogy a rádió kitalálója is jelen lesz a felvételen. Miután a műsor szerkesztői nem tudták maradásra bírni az énekest, elhagyta a stúdiót.

Nézze meg a hisztiző énekest! Veszekedés képekben.

A nigériai énekes ésőbb visszatért a forgatás helyszínére három rendőrrel, és azt állította, hogy a stáb fogva tartotta és kényszeríteni akarta arra, hogy interjút adjon. A rendőröket Végvári Tibor – Hajdú Péter műsorvezető társa – tájékoztatta arról, hogy nem történt erőszakos fogvatartás.

„Tájékoztattuk a műsor tartalmi részéről is. Fekete kontra TomCat, ez a promó megy napok óta a csatorna hirdetéseiben” – magyarázta a rendőröknek Végvári. Fekete még akkor is azzal védekezett, hogy nem tudta, egy helyiségben kell tartozkódnia a bloggerrel. A szóváltásba bekapcsolódott Hajdú Péter is, aki csak annyit kérdezett Feketétől, „azt hitted ide hívlak egy négyszemközti beszélgetésre a vécébe, pénzért?” Fekete erre csak annyit tudott reagálni, hogy szerinte őt mindenki csak ki akarja használni.

A Pákót a nácikat éltető szövegekre rábíró rádiós-blogger többször említette a rendőrök előtt is, hogy Fekete hazudik és ennek ékes bizonyítéka, hogy most is az állítja: nem tudott arról, hogy ő itt lesz. „Valójában fél, hogy elmondom, hazudik. Most is hamisan tesz feljelentést. Ki hisz neked Pákó? Mindenkit hülyének nézel” – háborodott fel. Szerinte Pákó egy majom, aki most esett le a fáról és csak makogni tud.

Miután a rendőrök megbizonyosodtak arról, hogy nem történt kényszerítés, elhagyták a helyszínt. A forgatás majdnem egy órát csúszott.

Comments are closed.