Forrás: Index

Az énekes úgy ment interjút adni, hogy fogalma sem volt arról, hogy kiknek kell nyilatkoznia és miről. Miután megtudta, hogy egy “rasszista rádió” látja vendégül, minden kérésüknek eleget tett, mert féltette az életét. Közben azért nevetve bratyizott megfélemlítőivel. A rádiósok elismerték: ők tanították be a náci karlendítést.

Fekete Pákót a Bombagyár nevű internetes rádió látta vendégül, ahol kompromittáló szituációba keveredett. Az erről készült felvétel néhány napja kering a videómegosztókon. A Pákó szerint a Kuruc.info-hoz közeli rádió azután hívta meg az énekest, hogy pár hete nyilvánosságra hozták a telefonszámát. Fekete Pákó a felvételen náci köszönést gyakorol, élteti Hitlert és Szálasit, bónuszként pedig szidja a romákat.

Fekete Pákó a Bombagyár vendége volt

Bár a felvételen úgy néz ki, Fekete tudja, hogy miről beszél és mit dicsér, sőt még nevetgél is, a Velvetnek adott nyilatkozata szerint másként élte meg a történteket. “Egyáltalán nem tudtam róla, hogy hova megyek. A helyszínen derült ki számomra, hogy egy rasszista rádióba hívtak meg interjúra. Nem tudtam, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Féltem. Nem tudtam, hogy fogok ebből kijönni, úgy nézett ki, ha nem működök együtt: kinyírnak. Megbeszélték velem, hogy mit kell mondanom, nem mertem fellépni ellenük, hiszen tudtam, hogy utálják a feketéket, ahogy a cigányokat és a zsidókat is. Egyedül voltam.” – mondta a Velvetnek természetesen ékezetek nélkül az Add ide a didit-ről ismert fekete énekes.

Szeretem a cigányokat: pro és kontra

Az első gyermekét váró apuka elmondása szerint kellemetlenül érezte magát a helyzetben és féltette az életét is. “Mondtam is a páromnak, hogy miben kerültem, ő meg azt javasolta, hogy tegyünk feljelentést. Nem tudom, mi lesz.” Fekete Pákó a Velvetnek arról is beszámolt, hogy arra is megkérték, zsidózza le Gyurcsányt, de ennek nem tett eleget. “Ezek a Kuruc Info emberei voltak, akik korábban ellenem beszéltek, sőt kitették a telefonszámom az internetes oldalukra, és emiatt állandóan csörgött a telefonom. Sokan mondták, hogy húzzak haza Afrikába, takarodjak Magyarországról, meg lemajmoztak. Fizikailag is minden bajom volt már a végén.”

Az énekes a történtek után arra a hihetetlne következtetésre jutott: máskor jobban utánanéz hova megy el interjút adni. “Véletlenül pattantam bele ebbe a helyzetbe. Nekem valójában senkivel nincs bajom, szeretem a cigányokat is, egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt csinálták velem.”

Pákó agymosása a rádiósok szemszögéből

A médiaheckjeiről ismert Tomcat szerint Pákó egyáltalán nem ostoba ember, sőt tisztában van azzal, hogy kik irányítják az országot, mi történt Olaszliszkán és Ózdon. Szerinte elég volt két órát beszélni a nigériai énekessel ahhoz, hogy rájöjjön mit művel vele a média. Miután Fekete tisztába jött a helyzetével, azt mondta a stábnak, visszamegy az egyetemre, mert valójában jogász szeretne lenni. A Bombagyár pedig nem”szemét” társaság, de Tomcat bevallotta, hogy ők tanították meg Feketének a karlendítést, de szerinte ez semmit nem változtat a helyzeten.

Comments are closed.