Forrás: Index

Az állapotos színésznőt a Titanic sztárja helyettesíti a The Reader című erotikus drámában. A film Bernhard Schlink önéletrajzi regényéből készül, Kidman egy 36 éves náci csajt játszott volna, aki egy 15 éves fiúnak mutatja meg, milyen egy árja nő az ágyban. Stephen Daldry rendező eredetileg is Kate Winsletnek szánta a szerepet, aztán végül mégis Nicole Kidman mellett döntött, hiszen a színésznő a korábbi közös filmjükért, az Órákért kapott Oscart. A The Reader másik főszereplőjének Ralph Fiennes-nak egyelőre biztos a pozíciója. A filmet decemberben tervezik bemutatni, bár a forgatás nem indult egyszerűen. Szeptemberben mi is megírtuk, hogy a német hatóságok nem engedélyezték a stábnak, hogy a Sachsenhausen-i lágerben vegyenek fel jeleneteket, mivel a kurátor szerint “a koncentrációs táborok maradványai kegyhelyek, nem filmes díszletek”. (via cinemablend)

Felkerült a netre egy új Vasember fotó, amin Robert Downey Jr. a sugárhajtású páncél portotípusát próbálgatja, és úgy lógnak róla a kábelek, mint a félkész C-3PO-ról a Baljós árnyakban. A korábbi képeken a profi szuperhős-felszerelést láthattuk (ott Tony Stark pólója alatt világít a lámpa), itt még magára kellett drótoznia a fél roncstelepet. A filmet májusban mutatják be, de néhány fanatikus már most összerakott egy profi rajongói filmet, aminek a világhálón tartják a premierjét. Képregényfilmes szavazásunkon a Vasember jelenleg a harmadik helyen áll, megelőzve ezzel a szerkesztőség kedvencét, a Hellboy 2-t is. (via slashfilm)

Ice Cube nagyon szeretné eljátszani a készülő A-Team mozifilmben a 80-as évek kultikus akicósztárját, Mr. T-t. A több tonnányi bizsut hordó, mohikánfrizurás expankrátor legelső filmes szerepét a Rocky 3-ban kapta, majd 98 epizódon keresztül üldözte a bűnt B. A. őrmesterként az A Teamben. Az akciósorozatból idén John Singleton, a Shaft rendezője forgatna filmet. A forgatókönyvet Bruce Feirstein írná, aki többek között két James Bond-film (A holnap markában, A világ nem elég) szövegkönyvét jegyzi, úgyhogy akár még jó is lehet az A Team-remake. (via slashfilm)

Comments are closed.