Forrás: Híradó

Bayern München is az utolsó fordulóra hagyta a továbbjutást

2007. december 19. 08:21

A jelenleg harmadik Bayern München a második görög Arisz Szalonikit fogadja…

Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

Az UEFA Kupa csoportkörének utolsó fordulójában a szerdai játéknapon még kilenc csapatnak – ebben a végső győzelemre legesélyesebbnek tartott Bayern Münchennek – van lehetősége a továbbjutásra a kiadó hat hely valamelyikén.

Az E-csoportban a lényeg már az előző körben eldőlt. Az orosz Szpartak Moszkva, a svájci FC Zürich és a német Bayer Leverkusen megy tovább. Szerdán már csak a sorrend változhat közöttük.

Az F-jelű négyesben viszont éppen ellentétes a szituáció: még senki sem lehet biztos a dolgában, és egyedül a Crvena zvezda nem juthat már tovább.

A jelenleg harmadik Bayern München a második görög Arisz Szalonikit fogadja, míg a Braga a szerb Crvena zvezdával mérkőzik Portugáliában. Az első helyen álló angol Bolton már mind a négy mérkőzését lejátszotta, így sorsáról a többiek döntenek. A német listavezetőnek egy döntetlen is elegendő, győzelmével az első helyen végezne.

A G-kvartettben a spanyol Getafe, a belga RSC Anderlecht – Juhász Roland együttese -, valamint az izraeli Hapoel Tel Aviv gárdája közül kerül ki az angol Tottenham Hotspur két partnere a továbbjutásban. A Getafe az Anderlechtet, míg a Tel-Aviv a dán Aalborgot fogadja.

A H-csoportban a francia Girondins Bordeaux és a svéd Helsingborg már biztosan ott lesz a 32 között tavasszal. A görög Panioniosz győzelme esetén továbbjut, míg a Galatasaray – amely a Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wient fogadja – a görögök botlása is kell a sikerhez.

A szerdai program:

E csoport: FC Zürich (svájci)-Bayer Leverkusen (német) 20:45 ó

Toulouse (francia)-Szpartak Moszkva (orosz) 20:45 ó

Szabadnapos: Sparta Praha (cseh)

Az állás: 1. (és már továbbjutott) Szpartak Moszkva 7 pont/3 mérkőzés, 2. (és már továbbjutott) FC Zürich 6/3 (4-2), 3. (és már továbbjutott) Bayer Leverkusen 6/3 (3-2), 4. Sparta Praha 4/4, 5. Toulouse 0/3

F csoport: Braga (portugál)-Crvena zvezda (szerb) 20:45 ó

Bayern München (német)-Arisz Szaloniki (görög) 20:45 ó

Szabadnapos: Bolton Wanderers (angol)

Az állás: 1. Bolton Wanderers 6 pont/4 mérkőzés, 2. Arisz 5/3 (5-2), 3. Bayern München 5/3 (6-5), 4. Braga 3/3, 5. Crvena zvezda 0/3

G csoport: Getafe (spanyol)-RSC Anderlecht (belga) 20:45 ó

Hapoel Tel-Aviv (izraeli)-Aalborg (dán) 20:45 ó

Szabadnapos: Tottenham Hotspur (angol)

Az állás: 1. (és már továbbjutott) Tottenham Hotspur 7 pont/4 mérkőzés, 2. Getafe 6/3, 3. RSC Anderlecht 5/3, 4. Hapoel Tel Aviv 3/3, 5. Aalborg 1/3

H csoport: Panioniosz (görög)-Girondins Bordeaux (francia) 20:45 ó

Galatasaray (török)-Austria Wien (osztrák) 20:45 ó

Szabadnapos: Helsingborg (svéd)

Az állás: 1. (és már továbbjutott) Girondins Bordeaux 9/3, 2. (már továbbjutott) Helsingborg 7/4, 3. Panioniosz 4/3, 4. Galatasaray 3/3, 5. Austria Wien 0/3

Comments are closed.