Forrás: Index

A szervezet a Hír tv-nek és a Kurucinfónak eljuttatott emailjében állítja ezt, bizonyítékként pedig Csintalannak a helyszínről eltűnt kulcstartójáról készült fényképet is közöltek.

A slusszkulcs egy a zsidó és muzulmán vallásban is elterjedt talizmánnal, a hamszával vagyis Mirjám/Fatima kezével

A műsorvezetőre vascsővel támadtak, de nem akarták megölni, figyelmeztetésnek szánták az akciót, áll a közleményben. „Szétlopták az országot az ilyenek. Ennyi járt.” – indokolja az MNyNFH, miért lopták el Csintalan pár ezer forintját is.

Csintalan az esetről azt nyilatkozta, zsidóbérencnek nevezték őt támadói, akiket a baloldal által pénzelt szélsőjobboldal környékén kell keresni.

Csintalan a Hír tv-nek megerősítette, hogy az ő slusszkulcsa látható a képen. Az emailről tájékoztatták a rendőrséget.

A Kurucinfó azt írja, a szervezetnek nem ez volt az első akciója: szeptember végén Molotov-koktélt dobtak az adonyi szocialista képviselő, Ecsődi László házára. A tüzet az eső eloltotta, a fal viszont kormos lett.

A szervezet akkor az új állami vagyonkezelő szuperholding létrehozásának parlamenti jóváhagyása ellen tiltakozott. A törvénymódosítást megszavazó képviselők nevét, lakcímét és telefonszámát a Kurucinfó nyilvánosságra hozta.

2 hozzászólás to “A Magyarok Nyilai vállalta Csintalan megverését”

  1. Kecskeméti Károly

    Csintalan úr a közelmúltban még fontos szerepeket vállalt a baloldalon. Nem volt különösen meglepő hír, hogy átigazolt a vetélytárshoz, nem egyedüli eset. Néhány napja kedvenc tv-csatornája emlőin nevelkedett, szélső jobboldali, zsidóbérencező fiatalemberek, gondolatai miatt véresre verték. Egykori elv-társai pénzelik őket, állítja most a lábadozó. Új munkahelyének fennkölt szellemisége, szakmai igényessége ismeretében reménykedünk, nem kell sokáig várnunk a bizonyítékokra.

  2. lukács l.

    Csintalan úr előtörténetéhez csak annyit –nem ismert életének ez a szakasza–, hogy első éves egyetemi tanulmányait a leningrádi belügyi főiskolán végezte. (A képen ez talán mit sem változtat).