Forrás: Origo

Egy jakartai utas immár nyolc hete vár csomagjára, amely az indonéz főváros helyett Libanonba repült, és a háború miatt azóta sem tért onnan vissza.

Szures Pancsal július tizedikén adta fel a csomagját az indiai Bombay repülőterén, hogy reményei szerint néhány óra múlva Indonéziában újra a kezében tartsa. Arra álmaiban sem gondolt, hogy a néhány órából nyolc hét lesz.

A várakozás negyvenhetedik napján az elkeseredett utas levelet küldött a The Jakarta Post című indonéz napilapnak, amelyben leírta, hogy a csomag elvesztése maradandó kárt okozott neki.

A Malaysia Airlines légitársaság közölte, hogy a bőrönd egy hiba folytán Libanonba repült, ahonnan a háború kitörése miatt lehetetlen volt visszaszerezni.

“Bejrúti irodánk jelezte, hogy a csomagot július 14-én küldik vissza Jakartába, de az izraeli csapatok ekkor elkezdték bombázni a várost, ahonnan azóta nem indult légijárat” – magyarázta Dzulkefli Zakaria, a Malaysia Airlines képviselője, majd hozzátette: a poggyász hamarosan megérkezik Pancsal úrhoz. Pontos időpontot azonban továbbra sem határozott meg.

(MTI)

Comments are closed.