Forrás: Origo

Egy év után kibékült Tom Cruise és Brooke Shields: a két színész azon veszett össze, hogy tavaly Cruise egy tévéműsorban kritikával illette Shieldset, amiért az antidepresszánst szedett és pszichiáterhez járt az első gyerek megszületése után.

Jay Leno amerikai tévéshow-jában jelentette be Brooke Shield (41) színésznő, hogy egy év után kibékült Tom Cruise-zal (44). “Tom átjött hozzám a minap, és őszintén bocsánatot kért azokért a dolgokért, amiket mondott rám” – nyilatkozta a színésznő. – “Ez igazán megható volt, így kibékültünk.”

A hírt Tom Cruise is megerősítette, a szóvivőjén keresztül.

A vitát még tavaly májusban Tom Cruise kezdte, amikor az Access Hollywood nevű műsorban kritikáját fejezte ki amiatt, hogy Brooke Shields antidepresszánst szed és pszichiáterhez jár, hogy túlessen a szülés után depresszióján. A szcientológiai egyház – amelynek Cruise köztudottan a tagja és lelkes követője – erősen áll ki egyaránt a depresszióellenes szerek és a pszichológusok, pszichiáterek ellen.

Shields egy könyvben írta meg annak idején, hogy miként lábalt ki a depresszióból. “Nézz rá erre a nőre!” – mondta tavaly Cruise. – “Én törődöm azzal, hogy mi történik vele, mert szerintem Brooke Shields hihetetlenül tehetséges – de mi lett a karrierjével?!”

A két színész 1981-ben játszott utoljára a Végtelen szerelem című filmben, azóta Cruise A-kategóriás hollywoody sztár lett, Shields viszont nem sok sikert könyvelhetett el.

A színésznő – mélyen megbántva a Tom Cruise által mondottaktól – tavaly úgy reagált a kritikára: “Én szültem, Cruise viszont nem. Fogalma sincs arról, hogy ez mivel jár együtt.”

Bár Tom Cruise álláspontja az antidepresszánsokkal szemben nem változott, a jelek szerint belátta, hogy a vitának nincs értelme, már csak ezért sem, mert Shields kritizálása nem tett jót a népszerűségének sem.

Mielőtt még kibékültek volna, furcsa mód az élet is összehozta Shields-et és Cruise-t, a színész közös lánya ugyanis Katie Holmes-szal, Suri, ugyanabban a kórházban született ugyanakkor, amikor a színésznő második lánya, Grier.

Tom Cruise az utóbbi időben nem az első hollywoody sztár, aki bocsánatot kért valamiért a nagyközönség előtt: alig telt el pár hét azóta, hogy Mel Gibson a zsidókat szidva, részegen autókázott és ordibált. Pár nappal később Gibson bocsánatot kért a zsidó közösségtől a viselkedéséért.

[origo]

Comments are closed.