Forrás: Magyar Rádió

Andy Roddick visszavágott Andre Agassiért, és 3 játszmában győzte le Benjamin Beckert. A nőknél Mauresmo megverte Serena Williamst.

A US Open férfi egyesének 4. fordulójában az amerikai klasszis 6:3, 6:4, 6:3-ra verte az egy körrel korábban Agassit búcsúztató német Benjamin Beckert.

Szintén negyeddöntős a spanyol Rafael Nadal, miután 6:1, 7:6, 6:4-re felülmúlta a cseh Jiri Novakot, valamint az ausztrál Hewitt és az orosz Juzsnyij is. Sikerrel vette a harmadik fordulót az orosz Szafin és a német Haas, így ők a 16 között éppen egymás ellen mérkőznek majd.

Mauresmo nyerte a rangadót

Amelie Mauresmo nyerte a rangadót a US Open női egyes nyolcaddöntőjében. Az amerikai nyílt teniszbajnokság magyar idő szerint hajnali csúcsmeccsén a világelső francia teniszező 6:4, 0:6, 6:2-re verte a korábbi kétszeres bajnok amerikai Serena Williamset.

Az esélyesek közül Justine Henin-Hardenne jutott a legsimábban tovább: a belga hölgy 6:1, 6:0-ra kiütötte az izraeli Peert. A legnagyobb meglepetést Jelena Jankovic szolgáltatta, miután a 19. helyen kiemelt szerb lány 6:7, 6:3, 6:2-re legyőzte a korábbi bajnok orosz Kuznyecovát.

A negyeddöntőben Mauresmo-Szafina, Sarapova-Golovin, Jankovic-Gyementyijeva és Davenport-Henin-Hardenne mérkőzéseket rendeznek.

Mobilpress

Comments are closed.