Forrás: MNO

2006. szeptember 3. 12:29

MNO

Az al-Kaida arra szólította fel az amerikai elnököt és a világ keresztényeit, hogy térjenek át az iszlám hitre. Az interneten közzétett üzenetet az al-Kaida második számú vezetője, Ajmán al-Zavahri ajánlotta az amerikaiak figyelmébe.

Testvérek leszünk az úrban – üzente az al-Kaida egyik kaliforniai tagja, aki szerint az amerikaiak egyenesen a pokolra kerülnek, ha hitetlenként halnak meg a muzulmánok elleni harcban. Az “Azzám, az amerikai” néven bemutatkozó férfi szerint azonban, ha a muzulmánok ellenségei és George Bush megbánást tanúsítanak, és fegyverüket Isten ellenségei ellen fordítva áttérnek az iszlám hitre, akkor ennek a méltányolandó cselekedetnek a jutalmaként az igazhívők testvérei lesznek.

Akik azt hiszik, hogy a demokrácia egyenlő a szabadsággal, azok olyan emberek, akik nem éltek az Egyesült Államokban, vagy olyan amerikaiak, akik nem éltek külföldön. Amerikaiak és a többi keresztény, azt mondjuk nektek, hogy vagy megbánjátok tévelygéseiteket, és beléptek az igazság fényébe, vagy megtartjátok a mérgeteket magatoknak, és viselitek annak következményeit ezen a világon és a következő életben – közölte Azzám.

Az al-Kaida amerikai képviselője kijelentette: az Egyesült Államok elveszti az afganisztáni és iraki háborút. Azzám, az amerikai, ezért arra kérte az Afganisztánban és Irakban harcoló amerikai katonákat, hogy ne áldozzák életüket a jelenleg még hitetlen Bush elnökért, hanem álljanak át a másik, azaz a győztes oldalra, mielőtt még nem késő. Eljött ugyanis az ideje annak, hogy minden keresztény, zsidó, pogány és ateista lemondjon a vallási vakságról – mondta Azzám.

A felvétel nem sokkal a szeptember 11-i események ötödik évfordulója előtt jelent meg a világhálón.

(hirtv.hu)

Comments are closed.