Forrás: Híradó

Tarlós István tiltakozik, hogy újfent összefüggésbe hozták a szélsőjobbal

Elegünk van a zsidózásból, a fasisztázásból és általában mindenféle címkézésből” – áll Pesty Lászlónak, Tarlós István kampányfőnökének az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

„Elegünk van abból, hogy az SZDSZ és Demszky Gábor kampányosai sokadszorra hozzák összefüggésbe Tarlós István független főpolgármester-jelöltet a szélső jobboldallal, elegünk van abból, hogy Demszky Gábor kampánycsapata paranoiásan vádaskodik, és sokadszorra is megrágalmazza Tarlós Istvánt” – fűzi hozzá a Pesty László aláírásával ellátott dokumentum.

„Mi magunk is gusztustalannak és felháborítónak tartjuk, hogy valaki összefirkálta Demszky Gábor egyik plakátját. Azt azonban nem értjük, hogyan veszi magának a bátorságot az SZDSZ, hogy ezzel a sajnálatos esettel összefüggésbe hozza Tarlós Istvánt vagy híveit” – áll a közleményben.

A közlemény szerint Tarlós Istvánról köztudott, hogy nyitott a baloldali és a liberális értékek iránt is, mint azt 16 év alatt polgármesterként bebizonyította. Az SZDSZ kampánystábja tehát azzal, hogy újra és újra farkast kiállt, csak saját hitelét csökkenti – állítja a dokumentum.

MTI

Comments are closed.