Forrás: NAPI

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=305356

2006.8.31 – 10:37

Tervszerűen spontán: Tarlós ma véletlenül fideszes fiatalokkal fut össze

Különös véletlen folytán munkatársunk birtokába jutott a Fidesz erzsébetvárosi szervezetének azon forgatókönyve, amely Tarlós István főpolgármester-jelölt mai VII. kerületi látogatásának állomásait részletezi. A politikus véletlenül összefut majd fideszes fiatalokkal is.

A címlap alapján belső használatra szánt forgatókönyv szerint Tarlós délután háromnegyed háromkor

indul körútra a Dohány utcai zsinagógától. A programszervezők igyekeztek megszervezni egy találkozót a Budapesti Zsidó Hitközség egyik képviselőjével, ám ez a dokumentum szerint lehet, hogy nem jön össze. Ha így történik, akkor az „ott lévő emberekkel való kontaktusfelvételt, illetve a zsinagóga „magánemberi” látogatását” tartják optimálisnak.

Egy órával később a főpolgármester-jelölt a Klauzál téri vásárcsarnokban kezdeményez majd beszélgetést az ott vásárló VII. kerületi emberekkel.

Erre nem jut sok idő, négy óra tízkor ugyanis már a Wesselényi utca és az Erzsébet körút sarkán lévő Jó reggelt Magyarország standnál „István „véletlenül” összefut a standoló fiatalokkal”. „Ez a rész elég forgalmas, ezért elég csak pár szót váltani a Fideszes aktivistákkal, mivel függetlennek akarjuk feltüntetni a főpolgármester-jelöltet” – szól az ukáz.

Ezt követően Tarlós meglátogatja az Almássy téri szabadidőközpontot, ott vált néhány szót az intézmény problémáiról, majd jöhet a Nobel-díjasairól híres Fasori Evangélikus Iskola, a Rózsák tere. E helyszínen a politikus találkozik az éppen ott és akkor egy ceremónián részt vevő Fidesz-KNDP polgármester-jelölttel, Kecskés Gusztávval, és ünnepélyesen átad egy bibliát egy vak kislánynak.

A fárasztó nap a kerületi önkormányzati hivatalban ér véget, az épület előtt sajtótájékoztató – a zenéről Báyer Kató gondoskodik.

Ádám Viktor

NyomtatásVissza

(c) 2001 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.

Comments are closed.