Forrás: Híradó

A döntés jogerőre emelkedett Büntetet az MLSZ a Füzi-ügy miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága pénteken másodfokon is elutasította a Vasas óvását, melyet az angyalföldi klub az Újpest elleni bajnokit követően, Füzi Ákos szerepeltetése miatt nyújtott be.

A döntés jogerőre emelkedett, a határozat értelmében a piros-kékeknek nincs lehetőségük további fellebbezésekre – olvasható a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) hivatalos honlapján.

A testület másodszor is helybenhagyta az Újpestre kiszabott 5 millió forintos büntetést, ami szintén jogerősnek tekinthető. A lila-fehéreket az MTK elleni, idegenbeli bajnoki után marasztalta el a fegyelmi testület drukkereik antiszemita bekiabálásai miatt.

A korábban meghozott jogerős fellebbviteli döntést követően az újpestiek rendkívüli jogorvoslati kérelemmel fordultak a fegyelmi bizottsághoz, kérve az ügy újratárgyalását. A testület azonban ezt elutasította, mert indoklása szerint nem merült fel olyan körülmény, amely indokolttá tett volna egy újabb eljárást. A fellebbviteli bizottság pénteken ezt a döntést is jóváhagyta.

Comments are closed.