Forrás: Híradó

Csak a hétvégi FTC-UTE derbi miatt fejezhették be a Fradi-Honvéd meccset

Ön megrendelné „sportos” hírlevelünket?

Háromszor is félbeszakította a tegnapi FTC-Honvéd bajnokit Szabó Zsolt játékvezető, mert a két szurkolótábor saját csapata buzdítása helyett inkább az ellenoldal drukkereinek családfájával foglalkozott (magyarul: cigányozott, zsidózott).

A játékvezető a szünetben állt a legközelebb ahhoz, hogy ne vezesse tovább a meccset, ám végül sikerült rábeszélni a folytatásra. A legfőbb érv információink szerint az volt, hogy a berekesztés esetén a hétvégi Fradi-Újpest rangadót (amelyet az őszi Honvéd-MTK után „elhíresült” Saskőy Szabolcs vezet majd) bizton zárt kapuk mögött kellett volna rendezni – a várható utcai harcok meg senkinek sem hiányoztak, főleg nem Húsvét vasárnapján.

Visszatérve a tegnap történtekre: a kispesti szurkolókat semmiképpen sem menti fel, de közülük többen is jelezték, hogy az Üllői úti vendégszektorban a hangosbemondó egyetlen szavát sem lehet érteni. A tulajdonosát, Piero Pinit rendületlen alapossággal szidalmazó Honvéd-tábor akkor tudta csak meg a korábbi szünetek okát, amikor a harmadik pauzánál Kovács Norbert csapatkapitány szólt nekik (az elsőnél a fradista Lipcsei Péternek volt hasonló feladata az övéivel). Az indulataikat viszont fokozta, hogy a zöld-fehérek „csékája” az értékesített – és a vendégek által legalábbis megkérdőjelezett – büntetője után kiintett a vendégtábornak…

nb1.hu

Comments are closed.