Forrás: Híradó

Egy évvel a Lufthansa Private Jet szolgáltatás elindítása után a Lufthansa nagyon jó eredményekről számolhat be

A napi tíz foglalás messze felülmúlta a kezdeti várakozásokat,; olyannyira, hogy a légitársaság új úticélokat vesz fel kínálatába, és fejleszti szolgáltatásait. „Utasaink rendkívül pozitívan fogadták a Private Jet-et. Időközben megnőttek az igények kínálatunk kiterjesztésére az USA-ba, Közép-Keletre és Ázsiába is – ennek lehetőségét most vizsgáljuk. – mondta Thierry Antinori, a Lufthansa értékesítési és marketing vezetője.

A Cessna Citation Bravo és a Cessna Citation Excel típusú repülőgépek mellett immár Hawker 800XP és Falcon 2000 típusú gépekkel is repülhetnek a Légitársaság utasai. Ezek az új típusok 4600 és 5100 kilométer hatótávolsággal rendelkeznek, ami jóval meghaladja az eddig rendelkezésre álló gépek teljesítményét. A Falcon 2000-rel 10 utas repülhet, a Hawker 800XP-vel pedig hat. Eddig maximum 7 utas foglalhatott helyet a repülőgépek fedélzetén. Ezen túlmenően a Falcon 2000 típusú repülőgépen egy utaskísérő is az utasok rendelkezésére áll.

A Lufthansa Private Jet most még több országban igénybe vehető. Az Európai Unió egész területére, Svájcba, Norvégiába és Izlandra, Bulgáriába, Romániába, Albániába, Boszniába, Horvátországba, Szerbiába, Macedóniába, Montenegróba, a Kaukázusba, Marokkóba, Algériába, Egyiptomba, Izraelbe, Jordániába, Libanonba, Törökországba és Ukrajnába is foglalhatók jegyek. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Lufthansa annak lehetőségét is vizsgálja, hogy a Lufthansa Private Jet exkluzív szolgáltatásait a FÁK államaiba is elérhetővé teszi.

A jegyfoglalás a jövőben még egyszerűbb és gyorsabb lesz. Az eddig érvényes 24 órás minimális foglalási időhatár eltörlésével akár azonnal is igénybe vehető a szolgáltatás. Megszűnik a további utasonként eddigi felszámolt 100 eurós felár is. „A Lufthansa Private Jet szolgáltatással egyedülálló terméket vezettünk be. Az eredmények azt mutatják, hogy sikerült azon ügyfeleink igényeinek pontosan megfelelnünk, akik magas szintű függetlenséget és rugalmasságot igényelnek utazásuk tervezése során. – mondta Thierry Antinori.

A Lufthansa Private Jet szolgáltatást 2005 márciusában vezették be. A Légitársaság tengerentúli járataira először csupán Münchenből volt megoldott a csatlakozás, majd a kedvező fogadtatásnak köszönhetően 2005 júniusa óta Frankfurtból is elérhető. A Private Jet-tel a Lufthansa teljes körű szolgáltatást nyújt utasainak, kiterjesztve termékportfolióját a legmagasabb szegmensre is.

hirado.hu

Comments are closed.